Arnold Schwarzenegger se întoarce la film

Arnold Schwarzenegger se întoarce la film

Fostul guvernator de California s-a cam săturat de politică şi anunţă că se întoarce la prima lui dragoste, filmul.

“Veşti extraordinare”, scria el pe Twitter. “Prietenii mei de la CAA (Agenţia de Creaţie Artistică) mă tot întreabă de şapte ani dacă pot lua în serios ofertele care mi se fac. De azi au undă verde din partea mea”, a adăugat Schwarzenegger.

Mandatul de guvernator al actorului în vârstă de 63 de ani s-a încheiat luna trecută, când au şi început speculaţiile cu privire la ce va face acesta în viitor.

Cert este că, între două încercări eşuate de a echilibra bugetul statului California, Schwarzenegger a avut sufficient timp să se implice într-un proiect cinematografic, în thrillerul amicului său Sylvester Stallone, “The Expendables”.

Ne puteți urmări și pe Google News

În 2003, când a anunţat că renunţă la film pentru a prelua funcţia de guvernaror republican, Arnold a uimit pe toată lumea, mai ales că, în acea perioadă, cariera sa cinematografică era încă pe val.

Celebrul enunţ “I’ll be back”, pe care Schwarzenegger l-a rostit la finalul primul film din seria “Terminator”, în 1984, a rămas o emblemă, pe care actorul a folosit-o în diferite ocazii.