Emoţie după moartea lui Iurie Darie: "Suntem siguri ca acum e în ceruri desenând şi cântând pentru îngeri!"

Emoţie după moartea lui Iurie Darie: "Suntem siguri ca acum e în ceruri desenând şi cântând pentru îngeri!"

Decesul actorului Iurie Darie a provocat o reacţie intensă pe reţelele de socializare din România. Sute de români au postat, în ultimele ore, mesaje emoţionante de condoleanţe pe Facebook şi Twitter, încercând astfel să fie alături de văduva actorului, Anca Pandrea.

Iată câteva dintre mesajele postate pe pagina oficială a Ancăi Pandrea de pe Facebook:  Andreea: "Dumnezeu să-l odihnească în pace. Încă o stea s-a stins."

  • Rodica Popescu Bitănescu: "Sincer, îmi pare bine că s-a terminat. Era un chin pentru el" | VIDEO

Iulia: "Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si liniste pe marele artist IURIE DARIE, sa-i fie tarina usoara !!!"

  • Actorul Iurie Darie va fi înmomântat mâine

Lucia-Marcela: "Dumnezeu sa-l odihneascasi sincere condoleante 9 hours ago" Magda: "Cand o fiinta draga pleaca de langa tine, cuvintele sunt de prisos.... Sa ni-l amintim asa cum a fost si suntem siguri ca acum este in ceruri desenand si cantand pantru ingeri! Acesta este Iura pe care vreau sa-l am in minte" Şi pe pagina de Facebook a Evenimentului zilei, sute de mesaje emoţionante au fost postate: Cristian: "Dumnezeu sa-l ierte! Un simbol al neamului romanesc!!!" Adrian: "Dumnezeu sa-l ierte! Sa-i fie drumul către cer luminat si spectaculos, aşa cum l-a avut si pe pământ! Este o alta stea care va veghea de sus asupra artistilor si a celor care l-au apreciat si indragit! Cu bine, Dl. "Maior"!" Marius: "Un artist remarcabil, desena concomitent cu ambele mâini. Iurie Darie n-a murit, şi-a dus puţin trupul obosit să se odihnească... Spiritul său nemuritor va fi printre noi, atât timp cât vor exista filmele sale memorabile!" Claudiu: "Suntem multi care trebuie sa-i spunem multumesc!" Ana: "Drum bun, Iura! Dumnezeu sa-ti aseze sufletul la loc cu verdeata, unde nu este durere, nici intristare, nici suspin... ci Viata fara de sfarsit! Fii tare, Anca!..." Kmeliahand: "Toate fetitele ce aveau varsta mea, atunci, erau indragostite de marele actor, Iurie Darie! Recunostiinta Vesnica pentru toate clipele frumoase ce ni le-a oferit cu drag prin piesele si filmele jucate!" CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • A MURIT ACTORUL IURIE DARIE. S-a stins din viaţă aseară
  • Boala lui Iurie Darie i-a convins pe Anca Pandrea şi Iura să se căsătorească
  • Actorul Iurie Darie a fost operat de mai multe ori în ultimii ani
  • Dorel Onaca a donat sânge pentru Iurie Darie în timp ce se afla la spital
  • Iurie Darie, internat în spitalul săracilor
  • Soţia lui Iurie Darie a fost mereu lângă el. "Rugaţi-vă pentru soţul meu"
  • Anca Pandrea, ultimele dorinţe legate de Iura