Ioan Niculae, inculpat în mai multe dosare: "Relaţia cu un mare politician mi-a dăunat". Cine-o fi?

Ioan Niculae, inculpat în mai multe dosare: "Relaţia cu un mare politician mi-a dăunat". Cine-o fi?

"Am fost în contact cu unul din marii politcieni ai României şi ştiu lucruri grave", a spus Ioan Niculae. Ca să scape de dosarele grave în care este implicat - "Mită la PSD" şi subminarea economiei naţionale - patronul Interagro vede o singură soluţie: să stea în banca lui, departe de politică.

Totul i se trage de la relaţia cu un anumit politician de prim-rang din România, a spus, misterios, Ioan Niculae, aseară, la Realitatea TV. "Nici judecătoarea n-a înţeles ce mi se impută", a mai spus acesta, arătându-se încrezător în faptul că va scăpa de învinuiri în Dosarul fraudelor din bănci cu credite false. Niculae susţine că acesta este un dosar politic.

"Există o explicatie: am fost în contact cu unul din marii politicieni ai României, care acum are probleme, şi ştiu niste lucruri grave. Ştiu sigur si de campania care s-a dus 3 ani prin care s-a incercat distrugerea unor întreprinderi ale mele şi s-a încercat obţinerea unor active pe care le am", a declarat Niculae, într-o emisiune la Realitatea Tv. "Este un dosar politic, dar am toată încrederea în Justiţie, iar până acum deciziile au fost în favoarea noastră. Nu am avut niciun partipris, nici cu Geoană, nici cu Băsescu, nici cu nimeni altcineva. Explicaţia pentru faptul că cele două dosare au apărut aproape simultan este relaţia pe care am avut-o cu acel personaj politic", a declarat Niculae. Ioan Niculae este implicat în doua dosare - Dosarul "Mită la PSD" şi Dosarul subminării economiei naţionale. De asemenea, firma Interagro, a miliardarului roman, este menţionată în scandalul creditelor bancare ce este în plină desfăşurare în aceste zile.

Omul de afaceri a spus că soluţia pentru a scăpa de dosarele din Justiţie nu este de a intra în politică, ci, dimpotrivă, de "a sta în banca lui": "Trebuie să-mi văd de ce am creat în ultimii 23 de ani".

Ne puteți urmări și pe Google News