Călin Popescu Tăriceanu s-a lansat în fieful "trădătorilor" Chiliman şi Moisescu. "Le mulţumesc"

Călin Popescu Tăriceanu s-a lansat în fieful "trădătorilor" Chiliman şi Moisescu. "Le mulţumesc"

Călin Popescu Tăriceanu a spus că a ales să candideze în Bucureşti pentru că e neovie de o dezbatere serioasă privind viitorul României, iar colegiul său este cea mai amplă tribună politică

"Proiectul de viitor al României se bazează pe o economie performantă, reclădită din temelii", a declarat, sâmbătă, 3 noiembrie, candidatul USL Sector 1 la alegerile parlamentare pentru Senatul României, Călin Popescu Tăriceanu. Prezent la evenimentul de lansare a candidaţilor Uniunii Social Liberale din Sectorul 1, Tăriceanu a arătat că,  pentru România, prioritară în acest moment este reclădirea economiei.

"Incompetenţa guvernărilor PDL a provocat adâncirea crizei economice, iar astăzi suportăm consecinţe foarte grave. Astăzi,  România a ajuns o ţară vlăguită, măcinată de conflicte politice interne, complet decredibilizată, a cărei voce se aude plăpând la nivel european. Cu economie puternică, România poate aspira să joace un rol important in politica europeană", a declarat fostul premier, subliniind că acest lucru se poate realiza doar printr-un efort comun, care presupune eliminarea corupţiei, a fraudei fiscale prezente peste tot, a economiei negre şi gri.

"România poate să fie reclădită şi poate ajunge actorul principal în Europa de Sud-Est. România ar trebui să se regândească politic, iar USL poate să fie elementul de coagulare al acestui proiect. Avem datoria să punem în aplicare acest proiect, să le dăm tuturor românilor o speranţă", a apreciat candidatul USL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Călin Popescu Tăriceanu a mai precizat că decizia de a candida într-un colegiu din Bucureşti este legată de necesitatea unei dezbateri serioase despre viitorul României, iar Capitala este cea mai amplă tribună pentru acest lucru. "Vreau să le mulţumesc colegilor de la Sectorul 1, Andrei Chiliman şi Vlad Moisescu pentru invitaţia de a candida", a mai spus fostul prim-ministru.