ISTORIA SE REPETĂ: Hagi îl face din nou mare pe Răducioiu

ISTORIA SE REPETĂ: Hagi îl face din nou mare pe Răducioiu

Ianis Hagi a deschis scorul pentru naţionala de juniori under 15 a României, antrenată de fostul atacant al naţionalei, în amicalul cu reprezentativa similară a Moldovei, încheiat cu scorul de 3-1 pentru români.

Echipa naţională de juniori under 15, antrenată de Florin Răducioiu, aflat la primul joc în postura de "selecţioner", a învins astăzi, la Galaţi, reprezentativa similară a Republicii Moldova, cu scorul de 3-1.

Scorul a fost deschis de Ianis Hagi, în minutul 47, din penalty. Fiul "Regelui", în vârsă de 14 ani, a marcat primul său gol pentru echipa under 15 a României. Celelalte goluri ale românilor (de fapt două "eurogoluri" , şuturi de la din afara careului direct la vinclu!) au fost marcate de Andrei Ciobanu (62) şi de Tiberiu Căpuşă (82). Ultimul este fiul fostului fotbalist de la FCM Bacău Giani Căpuşă.

Gică Hagi exultă: "Sper să ne bucurăm cu toţii de reuşitele lui!" Gică Hagi s-a declarat încântat de faptul că fiul său a marcat la debutul în echipa de juniori under 15 a României. "Mă bucur că a marcat, mai ales că a oferit şi o pasă de gol. Sper să îşi facă o carieră frumoasă şi să ne bucurăm cu toţii de reuşitele lui. Mai sunt mândru şi că avem (n.r. - clubul său, Viitorul) 14 jucători convocaţi la U15", a declarat Hagi la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News