SCENE INCREDIBILE ÎN UCRAINA: Un fan l-a strâns de gât pe un arbitru-asistent! VIDEO

SCENE INCREDIBILE ÎN UCRAINA: Un fan l-a strâns de gât pe un arbitru-asistent! VIDEO

Partida Cernomoreţ Odessa - Metalist Harkov, scor 1-1, din etapa a 10-a a campionatului Ucrainei, a avut parte de un moment foarte tensionat. Un suporter a pătruns pe teren şi l-a strâns de gât pe un "tuşier".

Scene uluitoare la un meci de fotbal din campionatul Ucrainei. Partida Cernomoreţ Odessa - Metalist Harkov, scor 1-1, disputată ieri, în cadrul etapei a 10-a a campionatului din ţara vecină, a fost oprit pentru câteva momente după ce un huligan a sărit pe teren şi l-a strâns de gât pe unul dintre "asistenţi".

Huliganul a fost cu greu imobilizat de patru reprezentanţi ai forţelor de ordine şi evacuat din stadion. În timp ce oamenii de ordine se chinuiau să-l imobilizeze, un jucător de la gazde, Santana, a căutat să-l apere!

Lucian Burdujan, atacantul român de la Cernomoreţ Odessa, a fost înlocuit în prelungirile partidei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un eveniment similar s-a petrecut şi în România, în 2007, la partida amicală Steaua - Charleroi (0-0). Atunci, un suporter a păstruns pe teren şi a încercat să-l lovească pe portarul belgienilor, dar acesta s-a ferit la timp. <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mI7nBcQIV5Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>