Gigi Becali îi impune şi sistemul de joc lui Reghe: "Vrea să joace 4-3-3, dar nu l-am lăsat eu!"

Gigi Becali îi impune şi sistemul de joc lui Reghe: "Vrea să joace 4-3-3, dar nu l-am lăsat eu!"

Patronul Stelei nu se mai mulţumeşte să impună un jucător sau altul. Mai nou, Gigi Becali stabileşte şi sistemul de joc.

Gigi Becali nu mai este doar patron la Steaua, ci şi antrenor. Şi încă unul foarte implicat. Până acum, Gigi se mulţumea să ceară titularizarea unor jucători sau anumite schimbări în timpul meciurilor. Fostul oier a trecut la un nivel superior: stabileşte şi sistemul de joc!

"Reghecampf se gândeşte de foarte multă vreme să joace în 4-3-3, dar nu l-am lăsat eu pentru că mi-e frică. După a 10-a sau 11-a etapă, dacă vom fi în faţă, putem implementa şi acest sistem, dar deocamdată nu va schimba sistemul", a spus Becali la Sport.ro.

Reghecampf este pe cale să devină cel mai obedient antrenor al Stelei, deşi are "concurenţă" grea. O altă "dezvăluire" a lui Gigi Becali, făcută sâmbătă, indică faptul că Reghe a înţeles că este o marionetă şi îşi ia rolul foarte în serios. "Reghe s-a cam hotărât ce echipă să folosească (n.r. - în meciul de diseatră cu Ceahlăul, programat la ora 22.00, în direct la Digi Sport), mai are mici îndoieli. M-a sunat şi mi-a zis titularii, aşa cum îi vede el. M-a întrebat: «Ce părere aveţi? Sunteţi de acord?». I-am zis că e în regulă", a "dat din casă" Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News

"De la Steaua nu pleacă niciun jucător la această oră, indiferent de ofertă. Vrem campionatul şi cât mai sus în Europa League. Până când să stea Steaua fără campionat, nu mai suport. Nu mai contează că iau acuma 5 milioane pe un jucător, dacă intrăm în Champions League luăm 30 de milioane. Să-şi pună pofta în cui Dan Petrescu, nu pleacă niciun jucător acum. În iarnă, putem discuta", a mai spus astăzi Becali, la Sport.ro.

Gigi nu s-a abţinut până n-a anunţat public şi echipa de start a Stelei pentru partida de diseară cu Ceahlăul! "I-am cerut lui Reghecampf ca echipa să marcheze cât mai multe goluri, spre exemplu astăzi vreau un 3-0. De la 2-0 eu plătesc dublu miza şi el decide care e prima pentru fiecare gol marcat. Szukala nu va fi titular în seara asta, vor juca Chiricheş cu Martinovic, iar Dumitraş va juca pe dreapta. Adi Popa cu siguranţă va juca în repriza a doua. Aşa ştiu, dar dacă Reghecampf a schimbat între timp poate arăta altfel echipa", a mai dezvăluit Becali.