Formula nemuririi se află în mâinile unui mogul rus

Formula nemuririi se află în mâinile unui mogul rus

Dmitri Itskov, un mogul media rus în vârstă de 31 de ani, susţine că deţine formula nemuririi: construieşte roboţi (el crede că asta nu va dura mai mult de 10 ani) care pot găzdui creierul uman şi îi pot păstra conştienţa în funcţiune pentru totdeauna.

Fără boli şi moarte

"Acest proiect este drumul către nemurire", declară Itskov, care a contactat mai mulţi miliardari ruşi pentru a le oferi posibilitatea de a trăi veşnic, transplantându-le creierul în carcasa unor roboţi, notează infiniteunknown.net.

"Echipa pe care am angajat-o încearcă acum să construiască un centru de cercetare internaţional, unde cei mai valoroşi oameni de ştiinţă să poată analiza această posibilitate şi în final să descopere o cale de a transfera conştienţa individuală a unei persoane într-un corp artificial, obţinând astfel nemurirea cibernetică", mai spus Itskov.

Ne puteți urmări și pe Google News

El crede că oamenii nu se vor mai teme de boli sau de moarte şi că este gata să demonstreze oricui că ideea sa este cât se poate de realistă. Creier în altă carcasă

"În primă fază, vrem să construim un nou corp pentru oameni. După aceea plănuim să transplantăm creierul unei persoane în noua sa carcasă, iar în final sperăm să transferăm mintea oamenilor în trupuri holografice. Astfel, vom putea merge prin pereţi, călători cu viteza luminii şi face multe alte lucruri care acum ni se par imposibile. În urmă nu cu mult timp, oamenii credeau că funcţionarea internetului este imposibilă. Acum , ideea este nouă şi radicală. Dar nu va fi mereu aşa", a conchis mogulul rus.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/9wEZsSIpypg?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>