Steaua, prima înfrângere în mandatul lui Reghe

Steaua, prima înfrângere în mandatul lui Reghe

Red Bull Salzburg, campioana Austriei, le-a administrat "roş-albaştrilor" întâiul eşec din această vară, cu scorul de 3-2. Tătăruşanu are pe conştiinţă două goluri.

Steaua a făcut cel mai prost meci din această perioadă de pregătire şi a cedat cu scorul de 3-2 în faţa celor de la Red Bull Salzburg, campioana Austriei. Partida a început practic de la 1-0 pentru adversari, deoarece Meierhofer a deschis scorul încă din minutul 3, după o eroare a lui Ciprian Tătăruşanu.

Lucian Filip, unul dintre pariurile antrenorului Laurenţiu Reghecampf pentru noul sezon, a egalat, la jumătatea primei reprize, cu un şut frumos, din afara careului. Bucuria steliştilor n-a ţinut prea mult, deoarece Svento a profitat de "bulevardul" de pe partea lui Andrei Dumiraş şi a punctat pentru 2-1.

Steaua n-a contat în repriza secundă, dar a reuşit să egaleze prin Cristi Tănase, din penalty. "Roş-albaştrii" n-au reuşit nici de această dată să se menţină la egalitate cu adversarii decât vreo cinci minute. Tânărul Savici (18 ani) a pătruns ca prin brânză prin apărarea steliştilor şi a marcat şi cu ajutorul lui Tătăruşanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eşecul "roş-albaştrilor" putea fi mult mai sever, dar Tătăruşanu a avut noroc în două rânduri cu barele pe care austriecii le-au ţintit cu şuturi din lovituri libere.

Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea echipă: Tătăruşanu - Dumitraş, Chiricheş, Gardoş, V. Lupu - Bourceanu, L. Filip - Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase - Adi Rocha. Au mai jucat: T. Bălan, I. Roşu şi Cr. Puşcaş.