Colonel american: SUA trebuie să recurgă la precedentul Hiroshima pentru bombardarea orașelor sfinte Mecca și Medina

Colonel american: SUA trebuie să recurgă la precedentul Hiroshima pentru bombardarea orașelor sfinte Mecca și Medina

În caz de necesitate, Statele Unite ar trebui ”să recurgă la precedentele istorice de la Dresda, Tokyo, Hiroshima şi Nagasaki” pentru distrugerea oraşelor sfinte musulmane Mecca şi Medina, susține colonelul Matthew A. Dooley, profesor la o academie militară americană.

Colonelul şi-a prezentat propunerea într-o prelegere susţinută la academia militară Joint Forces Staff College, în iulie 2011. În această instituţie situată la Norfolk (Virginia) sunt instruiţi ofiţeri de nivel mediu. ”Islam moderat nu există”, apreciază Dooley. ”Această ideologie barbară nu mai poate fi tolerată”, susţine el în cursul său, în care prezintă planul, în patru etape, al unui posibil ”război total”  pentru transformarea radicală a islamului. Conform expunerii sale, etapa a treia presupune reducerea islamului la un ”cult” şi crearea unei ameninţări cu foametea în Arabia Saudită.

Despre faptul că în această instituţie militară americană este predat un curs antiislamic s-a aflat de abia acum o lună. La sfârşitul lunii aprilie a.c., cursul ţinut de colonelul Matthew A. Dooley a fost suspendat, însă detaliile cu privire la conţinutul prelegerilor sale au devenit cunoscute de curând. În urmă cu câteva luni, mai multe organizații musulmane din SUA au reclamat faptul că materiale anti Islam au fost depistate în materialele predate la cursurile de instruire a agenţilor FBI.

Ne puteți urmări și pe Google News