Cel mai periculos drog din lume. ”Respirația diavolului” anihilează voința și șterge memoria

Cel mai periculos drog din lume. ”Respirația diavolului” anihilează voința și șterge memoria

Un drog extrem de periculos, despre care se spune că anihilează voința și șterge memoria celor care îl consumă este tot mai vândut pe străzile din Columbia. Denumit scopolamină, dar cunoscut mai curând ca ”Respirația diavolului”, drogul este extras dintr-un anumit copac din America de Sud.

Există o serie de legende care circulă pe seama drogului, unele mai horror decât altele. Se spune că mulți dintre cei care l-au consumat au fost violați, obligați să își golească conturile din bancă sau chiar să își doneze organele.

Demencia Black, traficant de droguri din Bogota, susține că acest drog este înspăimântător pentru metoda extrem de simplă prin care se administrează. Conform relatărilor sale, scopolamina poate fi pur și simplu aruncată în fața unui trecător, pe stradă, iar acesta cade rapid sub efectul drogului, care nu are nici miros și nici gus, scrie ”Daily Mail”. ”Din acel moment poți face tot ce vrei cu acel om. Devine ca un copil”, povestește traficantul columbian, care susține că un gram de scopolamină este similar cu un gram de cocaină, însă ulterior este ”mai rău decât anthraxul”. În doze mari, ”Respirația diavolului” este letal. Acest drog transformă oamenii în zombi și blochează complet memoria. Chiar și după ce efectul său se estompează, victimele nu își mai aduc aminte nimic din ce li s-a întâmplat. În antichitate, drogul era dat soţiilor sau amantelor la moartea liderilor columbieni, apoi li se spunea să intre în mormântul respectivului lider, unde erau îngropate de vii.

Ne puteți urmări și pe Google News