ACCIDENTUL DE TRAMVAI. Cei trei vatmani au fost audiaţi

ACCIDENTUL DE TRAMVAI. Cei trei vatmani au fost audiaţi

Vatmanii implicați în cel mai teribil accident de tramvai din Capitală au fost audiați la sediul Brigăzii Rutiere. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului Sector 6.

UPDATE: Potrivit procurorilor, cei trei vatmani au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. De asemenea, au fost ridicate imaginile video captate de camerele de supraveghere din Pasajul Lujerului, acestea urmează a fi analizate de către experţi care vor stabili astfel, împrejurările producerii accidentului. De asemenea, procurorii estimează că în urma accidentului au fost rănite 79 de persoane, niciunul dintre răniţi nefiind în stare foarte gravă şi nefiindu-i pusă viaţa în pericol. UPDATE: În urmă cu puțin timp, polițiștii de la Brigada Rutieră și procurorilor Parchetului Sector 6 au început audierea celui dea-l treilea vatman implicat în accident. Acesta este și cel rănit care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. În funcție de ce va susține acesta, ceialți doi colegi ai săi ar putea fi audiați pentru completări, au precizat, pentru EVZ, surse apropiate anchetei.  UPDATE: La această oră, polițiștii de la Rutieră îi audiază pe vatmanii implicați în accidentul de dimineață. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc din cauza faptului că vatmanul ultimului vehicul nu era dotat cu stație de emisie-recepție. Din această cauză, nu a auzit informațiile de la dispecerat, conducea cu viteză mare și nu a putut evita impactul.  Conform unor informaţii de ultimă oră, ancheta accidentului care a avut loc, azi dimineaţă, în Pasajul Lujerului va fi instrumentată de procurorii Parchetului Sector 6. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru EVZ că urmează să fie audiaţi vatmanii din cele trei tramvaie care s-au ciocnit. FOTO: Vlad Stanescu/EvZ "Practic, cel mai afectat este tramvaiul al doilea. Primul era defect. Al doileaoprise în spatele lui iar conducătorul vehiculului a coborât să vadă ce se întâmplă. Al treilea a venit din spate, l-a lovit pe cel deal doilea care afost proiectat în primul. Cel de al patrulea tramvai nu a mai apucat să intre în pasaj. A frânat la timp şi a oprit în capătul intrării în subteran", a explicta pentru EVZ ofiţerul anchetator. FOTO: Vlad Stanescu/EvZ CITIŢI ŞI:

  • ACCIDENT GRAV CU PATRU TRAMVAIE în București. Peste 60 de răniți. VEZI reconstituirea și cum se circulă în zonă | FOTO
  • Accident colectiv de muncă în Pasajul Lujerului, în urma ciocnirii a trei tramvaie: "Vatmanii erau la muncă, iar oamenii mergeau la serviciu"
  • Primăria Capitalei: Tramvaiele implicate în accident au fost modernizate
  • BLOCAJ la camerele de gardă. Numărul de telefon la care puteți suna ca să aflați starea pacienților