CRONICA SPORTIVĂ: Pentru titlu e nevoie şi de "Kape"

CRONICA SPORTIVĂ: Pentru titlu e nevoie şi de "Kape"

Atacantul Pantelis Kapetanos a fost alungat de la Steaua după ce patronul-antrenor Gigi Becali a tras concluzia că "sare mingea din el ca din iapă".

Grecul a marcat 32 de goluri pentru "roş-albaştri" în doi ani şi jumătate. A rupt plasele adversarilor cu stângu’, dreptu’, capu’, pieptu’, cum ar zice Cristi Borcea. A punctat chiar şi cu fundul la un meci cu Unirea Urziceni.

Grecul n-a vrut însă să renunţe la niciun cent din salariu şi a intrat pe lista neagră. Conducătorii rivalei CFR Cluj n-au căutat "iapa" la dinţi. Au ştiut că nu a ajuns o gloabă, aşa cum susţinea Becali, ci a rămas un armăsar pur-sânge. Iar "Kape" trage acum de unul singur locomotiva clujenilor spre titlu. Lui Gigi nu-i mai rămâne decât să numere golurile grecului şi să arunce pe piaţă alte "fumigene" de genul: "La vară aduc un atacant puternic din străinătate. Dau cinci milioane de euro dacă e nevoie". Cazul Kapetanos dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, că "strategul" Gigi nu a înţeles nimic din fenomenul pe care îl infestează zilnic cu aberaţiile debitate la televizor şi cu ordinele pentru antrenor.

Puternicul atacant grec a lipsit mult în acest campionat din cauza accidentărilor, dar tot a strâns nouă goluri. Cât au dat împreună Mihai Costea - cel mai scump transfer din Liga I din ultimii doi ani, fiind cumpărat cu 1,4 milioane de euro! - şi Tatu - brazilianul despre care Becali spunea că reprezintă pentru Steaua ceea ce înseamnă Messi pentru Barcelona. Târâş-grăpiş, CFR se îndreaptă spre un nou titlu, în timp ce Gigi continuă să caute atacanţi "de milioane".

Ne puteți urmări și pe Google News