Tătăruşanu a „îngropat-o” încă o dată pe Steaua

Tătăruşanu a „îngropat-o” încă o dată pe Steaua

GAFEUR ÎN SERIE. Portarul a comis o nouă eroare imensă, care a provocat înfrângerea echipei lui Ilie Stan pe terenul codaşei FCM Târgu-Mureş. „Militarii” au ratat şansa de a reveni în lupta pentru titlu.

Echipa Steaua s-a făcut de râs aseară, la Târgu- Mureş, cedând în faţa codaşei FCM cu scorul de 1-0.

„Roş-albaştrii” au dat astfel cu piciorul unei şanse imense de a se apropia de poziţiile fruntaşe, cu toate că aveau o conjunctură mai mult decât favorabilă, fiindcă toate celelalte cinci candidate la titlu au călcat strâmb în această etapă. Gigi l-a impus titular

Portarul Ciprian Tătăruşanu a comis-o din nou grav, respingând aiurea o centrare a lui Firţulescu, din lovitură liberă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mingea a ajuns la veteranul Robert Ilyeş, care a înscris lejer, în poarta goală, în minutul 13. Longilinul goal-keeper se află la a treia mare eroare din sezonul de primăvară, după gafele din partidele cu Twente, din Liga Europa.

Tătăruşanu şi-a păstrat postul de titular după ce a reuşit să-l îmbuneze pe Gigi Becali. Patronul „roş-albaştrilor” a spus după returul cu Twente că "Tătă" nu va mai apăra niciodată la Steaua, dar la câteva zile tot el a revenit, după ce portarul i-a făcut o vizită la „palat” şi şi-a cerut scuze.

Insistenţa lui Becali de a-l impune pe Tătăruşanu s-a întors din nou împotriva Stelei. Dragoş Firţulescu, jucătorul care a încurajat-o pe Steaua anul trecut din mijlocul galeriei la finala Cupei României cu Dinamo, le-a dat încă o dată mari emoţii „roş-albaştrilor”, în minutul 36, când a ratat incredibil.

Steaua a contat în joc doar la începutul reprizei secunde, când Răduţ, Cristi Tănase şi Lupu au irosit trei ocazii bune.

Revenirea tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău la Târgu- Mureş a fost de bun augur, FCM arătând ca o echipă foarte bine organizată. „Balaj trăgea de timp”

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat împotriva arbitrului Cristi Balaj. „Faultul din care ei au dat gol n-a fost. Balaj trăgea el de timp. Am avut 11 metri clar la Chiricheş. Am vorbit cu Porumboiu şi am zis să aducem arbitri străini. Nenorocitul de Crăciunescu e mână în mână cu unii de la federaţie, cu Bela Kassai, care e cu ungurii lui. Balaj e cel mai mare neorocit, e o javră! Să intervină DNA-ul să-l bage pe Balaj la puşcărie! Spuneţi, când s-a greşit împotriva CFR-ului? De ce să bag bani în fotbal şi să mă arbitreaze Balaj, care îşi ia sute de mii de la CFR?”, a urlat Becali. „Tătăruşanu a greşit, trebuia să prindă mingea. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să mă lase arbitrul să dau gol. L-am înjurat pe Crăciunescu, l-am făcut în toate felurile, ca să se înveţe minte. Să trimitem CFR-ul în «B» şi pe Balaj la puşcărie!” GIGI BECALI, patron la Steaua 2 penalty-uri a evitat să dea aseară Cristi Balaj, câte unul pentru fiecare echipă, deși la amble faze a fost bine plasat.