JIHAD din închisoare.Teroriștii islamiști folosesc site-ul MuslimPrisoner.com pentru a-și răspândi mesajele

JIHAD din închisoare.Teroriștii islamiști folosesc site-ul MuslimPrisoner.com pentru a-și răspândi mesajele

Teroriștii islamiști aflați în închisori folosesc internetul pentru a-și atrage simpatizanți și a răspândi ura. Zeci de mesaje sau scrisori, semnate de unii dintre cei mai periculoși extremiști, au fost publicate de site-ul web MuslimPrisoners.com.

Mesajele teroriștilor aflați în spatele gratiilor, în diverse închisori, au un conținut plin de ură și aduc adevărate elogii celor care ucid oameni nevinovați, lansând în același timp un apel la comiterea altor atrocități împotriva Occidentului, potrivit Daily Mail.

Acest site web este folosit ca o unealtă de militanții ai jihadului, mulți având legături cu al-Qaeda, publicul fiind încurajat să trimită e-mail-uri, cu promisiunea că scrisorile lor vor ajunge la deținuți.

Printre cei care au folosit site-ul  MuslimPrisoner.com se numără clericii musulmani Abu Hamza și Abu Qatada, condamnați în Marea Britanie pentru omor. Se pare că site-ul a fost înființat de Abdul Muhid, membru al unei grupări interzise, Al-Muhajiroun, care a fost închis, în urmă cu mai mulți ani, pentru incitare la crimă și ură, în timpul protestelor din lumea musulmană împotriva publicării caricaturilor cu profetul Mahomed.

Ne puteți urmări și pe Google News