Bărbaţi, aveţi grijă la femeile-piranha: "În doi ani vreau să rămân însărcinată cu un bărbat bogat, ca să mă întreţină"

Bărbaţi, aveţi grijă la femeile-piranha: "În doi ani vreau să rămân însărcinată cu un bărbat bogat, ca să mă întreţină"

Sunt frumoase, singure şi calculate, iar scopul lor este să-şi asigure un stil de viaţă luxos. Nu aspiră la o carieră. În schimb, se folosesc de farmecul personal pentru a ajunge în patul bărbaţilor bogaţi.

Femeile-piranha nu vor decât să rămână însărcinate, astfel încât acei bărbaţi bogaţi să le ia de soţii şi să le asigure viaţa pe care şi-o doresc.

Diane Benussi, avocat de divorţ specializat în dreptul familial, povesteşte, pe Benussilaw.co.uk, cum în ultimii ani, numărul bărbaţilor bogaţi ce au căzut pradă femeile-piranha a crescut constant.

Chiar dacă relaţiile nu durează, bebeluşii le asigură acestora un trai luxos, prin pensia alimentară lunară consistentă. Situaţiile diferă de la caz la caz, însă, profilul bărbaţilor aleşi rămâne acelaşi: bogaţi şi bătrâni. Până la urmă, ce bărbat trecut de vârsta a doua, cu calviţie şi ochelari, nu ar mândru că o femeie frumoasă şi tânără îl copleşeşte cu atenţie?

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai nou, aceste femei nici nu se mai obosesc să-şi convingă partenerii bogaţi să le ia de soţie, existând riscul unor contracte prenumpţiale. Au grijă doar să facă un copil. Oricare le-ar fi alegerea, obiectivul rămâne acelaşi: stabilitate financiară.

4.000 de lire pe lună + bonusuri

Avocata Diane Benussi mai spune că, din experienţa sa, alocaţia lunară ajunge la aproximativ 4.000 de lire, sumă care poate creşte pe parcursul celor 20 de ani – vârsta copilului până la care tatăl urmează să-l întreţină. Mamele – piranha au grijă ca micuţul lor să crească într-o casă luxoasă, să dispună de o maşină, şi să-i fie plătite toate taxele şcolare, de la grădiniţă, până la universitate.

O astfel de femeie-piranha este Louisa Mason. În vârstă de 24 de ani, tânăra şi-a făcut deja planuri pentru următorii doi ani: “Vreau ca, în următorii doi ani, să mă căsătoresc cu un bărbat foarte bogat. Şi, cel mai simplu este să rămân însărcinată. Apoi ştiu că mă va lua de soţie. Bărbaţii bogaţi sunt foarte uşor de cucerit. Ştiu ce spun, pentru că fac asta de la vârsta de 17 ani. Vreau ca în viaţă să am numai lucruri frumoase, iar după ce voi avea copii nu intenţionez să muncesc. Vreau să stau acasă şi să-mi cresc copilul, dar vreau să fiu înconjurată şi de lucruri frumoase. Nu-mi pot imagina să trăiesc altfel", mai dezvăluie Louisa Mason.