VIDEO ŞOCANT. Copil de patru ani, dezbrăcat la pielea goală şi obligat să facă exerciţii în zăpadă

VIDEO ŞOCANT. Copil de patru ani, dezbrăcat la pielea goală şi obligat să facă exerciţii în zăpadă

Părinţii unui băieţel chinez de numai patru ani şi-au scos copilul afară, în zăpadă, îmbrăcat numai în lenjerie şi cu pantofi sport în picioare. Plângând, copilul a trebuit să facă exerciţii fizice. Imaginile au fost filmate pe o stradă din New York.

În timp ce tatăl îl filma pe micuţ, pe stradă se observă un trecător, îmbrăcat cu haine groase care să-l protejeze de temperaturile scăzute. Pe fundal, se mai observă un bărbat, la fel de bine echipat, care-şi deszăpezeşte maşina.

Băiatul plânge pe întreaga durată a filmuleţului şi le cere părinţilor să se oprească, întrucât îi este frig. Spre finalul clipului video, băiatul îşi pune palmele în zăpadă, pentru a face flotări.

De faţă a fost şi mama copilului, care i-a ignorat lacrimile şi l-a încurajat să continue.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din primele informaţii, micuţul He Yide se afla în vacanţă în SUA, împreună cu părinţii. Exerciţiile la temperaturi sub zero grade, pe care l-au obligat să se facă dezbrăcat, aveau ca scop să-i întărească rezistenţa fizică.

<script src="http://player.ooyala.com/player.js?embedCode=QycnlnMzqydC6RQNK1odOKR0PNjJZ93U&deepLinkEmbedCode=QycnlnMzqydC6RQNK1odOKR0PNjJZ93U"></script>