MIRACOL. Un copil de şase ani a supravieţuit după ce a fost atacat de o pumă| VIDEO

MIRACOL. Un copil de şase ani a supravieţuit după ce a fost atacat de o pumă| VIDEO

Un băieţel de numai şase ani, din Texas, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa în timpul unei ieşiri la munte.

Atacul s-a produs lângă un restaurant situat în parcul naţional Big Bend, conform unui reportaj transmis, ieri, de postul de televiziune ABC News.

Părinţii povestesc că puma i-a atacat în timp ce se aflau între restaurant şi cabană. Rivers Hobb, de şase ani, mergea pe trotuar, la numai câţiva metri în faţa celor doi adulţi. Felina l-a prins de cap, iar salvarea micuţului a venit de la tatăl său. Având asupra sa un cuţit, tatăl băiatului a înjunghiat animalul în piept.

Reprezentanţii parcului Big Bend din Texas au precizat că în acea zi, un alt grup de turişti a fost atacat de o pumă, însă nicio persoană nu a fost rănită. Pădurarii caută acum felina pe care o bănuiesc de ambele atacuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

După câteva zile de spitalizare, Rivers Hobb se reface acasă. Are câteva răni la nivelul feţei, iar medicii spun că va rămâne cu două cicatrici pe obrazul drept. <img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEzMjg2OTc5ODc4MjEmcHQ9MTMyODY5ODA3OTY1MiZwPSZkPSZnPTImbz**ZDBkZjZhODM2N2U*M2QzYjRjMWUxNTNj/YjI2MWM1NiZvZj*w.gif" /><object name="kaltura_player_1328697986" id="kaltura_player_1328697986" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="221" width="392" data="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_rmig1qfu/uiconf_id/5590821"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_rmig1qfu/uiconf_id/5590821"/><param name="flashVars" value="autoPlay=false&screensLayer.startScreenOverId=startScreen&screensLayer.startScreenId=startScreen"/><a href="http://corp.kaltura.com">video platform</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video management</a><a href="http://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutions</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player</a></object>