Descindere în forță, din greșeală. Agenții FBI au intrat în casa unei femei, cu drujba| VIDEO

Descindere în forță, din greșeală. Agenții FBI au intrat în casa unei femei, cu drujba| VIDEO

Nu doar în România mascații sparg ușile caselor nevinovaților, în căutarea infractorilor, pentru că greșesc adresa. O echipă de agenți FBI a dat năvală peste o femeie și fetița ei de trei ani, în apartamentul lor din orașul Fitchburg, statul Massachusetts, în cadrul unui raid anti-drog.

FBI-ul căuta un suspect care locuia la apartamentul 2F, însă a spart ușa tinerei Judy Sanhez, care locuiește la 2R.

Femeia a povestit că agenții Biroului Federal de Investigații au folosit o drujbă pentru a-i dărâma ușa, după care au amenințat-o cu arma la tâmplă, timp de cel puțin 30 de minute, înainte de a-și da seama că au intrat în alt apartament, relatează ”Washington Post”.

Judy Sanchez spune că a fost trezită la primele ore ale dimineții de zgomotul pașilor de pe scară, când s-a trezit nas în nas cu agenții FBI. Aceștia au pus-o la pământ, cu arma îndreptată spre tâmplă, în timp ce fetița ei plângea în camera alăturată. ”Mi-au spus să nu mă mișc, așa că nu m-am mișcat”, de teamă că aș putea fi împușcată, a relatat Sanchez.

Ne puteți urmări și pe Google News

Abia într-un târziu, agenții federali și-au dat seama că au intrat în alt apartament și l-au arestat pe suspectul după care veniseră.

Femeia spune că ulterior un agent a venit și și-a cerut scuze.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/Q8HxyBlBRYY" frameborder="0" height="315" width="633"></iframe>