Halle Berry are o şansă la fericire

Halle Berry are o şansă la fericire

Actriţa îşi poate vedea de viaţa de familie şi de noua căsnicie, după ce a scăpat de bărbatul care a hărţuit-o în vară.

Halle Berry nu a avut parte de o viaţă uşoară până acum. Mereu în atenţia presei, fie din cauza căsniciilor ei eşuate, fie din cauza luptei pentru custodia fetiţei ei, Nahla, sau a recentelor încercări ale unui bărbat de a intra peste ea şi peste fetiţă în locuinţă. Lucrurile par să se aranjeze pentru ea, începutul de an aducând numai veşti bune pentru laureata Premiului Oscar.

Inelul de logodnă, cu diamante şi smaralde

La începutul lunii, presa scria despre un nou mariaj al vedetei. Halle Berry şi Olivier Martinez sunt împreună din 2010, de când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Dark Tide". În noaptea dintre ani, Berry a fost văzută cu un inel cu diamante şi smaralde pe deget, iar bijutierul de la care a fost cumpărat a confirmat pentru presă că acesta fusese luat de Martinez pe post de inel de logodnă.

Viitorul soţ al actriţei are 46 de ani şi este cunoscut pentru rolurile din "Infidelă", "Identităţi furate" sau "S.W.A.T.- Trupe de elită". Relaţia lui de cinci ani cu Kylie Minogue, timp în care a fost susţinătorul ei în lupta cu cancerul, l-a făcut cu adevărat celebru. Cei doi s-au despărţit în 2007. Cântăreaţa s-a numărat printre primele vedete care şi-au exprimat entuziasmul la aflarea veştii logodnei. "Felicitări pentru Olivier Martinez şi Halle Berry!", a scris ea pe Twitter.

Spre deosebire de Martinez, care a reuşit mereu să rămână în relaţii bune cu fostele lui iubite, Halle Berry a avut parte de o serie parcă nesfârşită de dezamăgiri în dragoste. Şi, pe măsură ce succesul ei pe plan profesional creştea, actriţa era tot mai mult în lumina reflectoarelor din pricina vieţii zbuciumate.

Relaţii cu ghinion

În 1993, la doar 26 de ani, actriţa s-a căsătorit pentru prima dată. Când ceasul a bătut de miezul nopţii, ea a devenit soţia lui David Justice, jucător de baseball. În 1996 cei doi s-au despărţit, iar vedeta a fost aproape de a-şi lua viaţa din cauza depresiei cauzate de divorţ. Al doilea soţ, Eric Benét, a rămas chiar mai puţin în viaţa lui Berry, doi ani de zile. Relaţia, descrisă de soţ ca "Titanicul care se scufunda", s-a încheiat în 2003. El este cel care a însoţit-o pe actriţă la ceremonie când a câştigat Oscarul pentru "Puterea dragostei", în 2002.

Un mare scandal în care a fost implicată Halle a fost lupta pentru custodia fetiţei ei, Nahla, cu cel de-al treilea bărbat important din viaţa ei, Gabriel Aubrey. Cei doi nu au fost căsătoriţi, dar despărţirea nu a fost una amiabilă. Nahla va împlini în martie patru ani. Bărbatul care a hărţuit-o a primit un an de închisoare

Relaţiile nu au fost singurele peripeţii care i-au tulburat viaţa vedetei. Un bărbat de 27 de ani, Richard Franco, a intrat de mai multe ori pe proprietatea lui Halle, în vară, în încercarea de a ajunge cât mai aproape de actriţă. Una dintre cele mai dure experienţe în cele câteva zile în care bărbatul a dat târcoale reşedinţei a fost când Halle l-a privit în ochi pe agresor, în timp ce acesta voia să intre prin bucătărie, iar actriţa încerca să blocheze uşa.

Franco a fost arestat pe 11 iulie 2011 şi a ispăşit 193 de zile înainte ca sentinţa lui finală să fie decisă de judecător. Agresorul a primit 386 de zile în închisoare şi a fost eliberat pentru bună purtare, după ce a petrecut jumătate din acest timp în spatele gratiilor.

Totuşi, după ce a acceptat sentinţa de hărţuire, bărbatul a mai fost obligat să accepte şi un an de consiliere psihologică, dar şi un ordin de restricţie care îl ţine, timp de 10 ani, la mai mult de 182 de metri de actriţă şi fiica ei.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/a5V3EphAv8U?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

VIITORUL SOŢ

Olivier Martinez, fost boxer profesionist

Chiar dacă nu la fel de cunoscut ca viitoarea lui soţie, actorul a avut parte de o lungă serie de relaţii cu vedete. În afară de Kylie Minogue, Martinez a mai fost asociat şi cu actriţa Mira Sorvino, cu Juliette Binoche sau Rosie Huntington-Whiteley. Pe Binoche a cunoscut-o pe platourile de filmare ale producţiei "Călăreţul de pe acoperiş".

Martinez s-a lansat în viaţa publică într-o meserie mult diferită de cea de actor. A fost boxer profesionist timp de trei ani şi a renunţat după ce un accident de maşină i-a distrus şansele de a-şi continua ascensiunea.

45 de ani are actriţa care se pregăteşte, anul acesta, de al treilea mariaj

Ne puteți urmări și pe Google News