Sulfina Barbu, către femeile din politică: Să-şi tempereze şefii de partide, dar şi soţii

Sulfina Barbu, către femeile din politică: Să-şi tempereze şefii de partide, dar şi soţii

Sulfina Barbu a ieşit astăzi cu un mesaj întreptat către colegele sale de la Parlamentul European, în special celor din PNL şi PSD.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL a declarat, în timpul unei conferinţe de presă, că "că e suprinzătoare agresivitatea de care s-au molipsit brusc femeile de la PSD şi PNL de la colegii lor aşa-zişi revoluţionari Ponta şi Antonescu. (...) Le cer europarlamentarelor PSD şi PNL să-şi tempereze şefii de partide, dar şi soţii, pentru că e important pentru România să rămână cu această imagine la nivel european".

"Exprim speranţa că femeile din PSD şi PNL vor reveni la un discurs mai românesc. Ele nu au înţeles că cetăţenii sunt nemulţumiţi de întreaga clasă politică. Le invit la dialog pe colegele din PSD şi PNL, le solicit să ne aşezăm la masa dialogului. Femeile sunt mai îndreptate spre dialog şi temperează avântul revoluţionar al bărbaţilor", a mai declarat Sulfina Barbu. Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a declarat astăzi că, zilele viitoare, va fi organizată o dezbatere publică în Parlamentul European cu privire la derapajele democratice din Romania. Aceasta a mai adresat un apel către soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria Băsescu, să îl determine pe acesta să demisioneze.

Ne puteți urmări și pe Google News