Descoperire macabră la Hollywood | VIDEO

Descoperire macabră la Hollywood | VIDEO

În apropiere de celebrul semn Hollywood s-a făcut, marţi seară, o descoperire macabră. Pe colina cu vedere spre unul dintre cele mai cunoscute cartiere din lume, sursă de inspiraţie pentru scriitori şi regizori, au fost găsite părţi dintr-un corp.

Două femei care au ieşit la primbare cu câinii au descoperit în parcul Bronson Canyon, din apropierea semnului Hollywood (Los Angeles), o pungă în care se afla capul unui bărbat. Poliţia a afirmat că este al unui american de origine armeniană, în vârstă de aproximativ 40 de ani.

În locul respectiv au fost trimişi nu mai puţin de 30 de ofiteri de poliţie şi detectivi care să caute părţile lipsă ale corpului. Ieri, după ore bune de căutări au fost descoperite, la o distanţă de câteva zeci de metri, cele două mâini. Spre seară, cu puţin timp înainte de oprirea căutărilor, au fost găsite şi picioarele. Medicii legişti au precizat că acum le va fi destul de uşor să identifice victima, după dinţi şi după amprentele degetelor, mâinile fiind descoperite înainte ca animalele sălbatice să le compromită.

Poliţiştii au mai precizat, conform publicaţiei LA Times, că bărbatul a fost omorât luni sau marţi, în altă parte, apoi tranşat, după care membrele şi capul i-au fost aruncate în apropiere de semnul Hollywood. În acest moment continuă căutările părţilor lipsă.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="620" height="415" src="http://www.youtube.com/embed/4krFtrVQHG0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>