Prostituatele, despre raporturile sexuale ”brutale” cu Strauss-Kahn: ”Îi place să recurgă la forță”

Prostituatele, despre raporturile sexuale ”brutale” cu Strauss-Kahn: ”Îi place să recurgă la forță”

Dominique Strauss-Kahn nu și-a încheiat încă problemele cu justiția. Judecătorii de instrucție din Franța analizează în prezent mai multe procese verbale ale unor tinere prostituate care vorbesc despre raporturile sexuale brutale pe care le-au avut cu fostul șef al FMI.

Este vorba despre zece tinere -  prostituate, escorte sau pur și simplu dame de companie pe cont propriu- care au întreținut relații sexuale cu DSK, pe bani, scrie publicația ”Voici”. Mărturiile unora au stârnit interesul judecătorilor de instrucție ce urmează să dea un verdict în ”Afacerea Carlton”, ancheta declanșată în luna martie, în care se anchetează acuzațiile de proxenetism și prostituție, în care au fost implicate minore. Conform acuzațiilor, aceste activități ilegale s-au desfășurat în Hotelul Carlton din Lille. Iar printre numele grele care apar în acest dosar figurează și cel al lui Strauss-Kahn.

Una dintre femei, Anne-Marie S., a povestit polițiștilor belgieni că a avut ”o relație sexuală brutală” cu DSK, la finele unei petreceri care a avut loc într-un hotel din Washington, în 2010. Aceasta susține că în timpul actului sexual un alt bărbat, David Roquet, co-organizatorul petrecerii, ar fi ținut-o strâns de încheieturi. ”Am fost plătită ca să vin , nu ca să îndur toate astea”, s-a plâns Anne-Marie S.

Nu este însă prima dată când apar astfel de plângeri la adresa fostului șef al FMI, amintește publicația franceză.   Mounia, o prostituată franceză, a susținut, de asemenea, că a avut ”raporturi brutale” cu Strauss-Kahn la hotel Murano din Paris, în primăvara lui 2010. ”Nu a fost violent, dar se putea simți că îi place să recurgă la forță”, a spus tânăra.

Ne puteți urmări și pe Google News

O a treia femeie este Beatrice, care s-a plâns că ar fi avut ”un raport brutal” cu DSK în toaleta unui restaurant din Paris.