Anul 2012: schimbarea AND-ului uman şi capacităţi telepatice la noii născuţi?

Anul 2012: schimbarea AND-ului uman şi capacităţi telepatice la noii născuţi?

Între anii 1949 şi 1952, arheologul Alberto Ruz Lhullier descoperea mormântul regelui mayaş Pakal, pe a cărui placă ar fi scrisă profeţia că în 2012 va fi sfârşitul lumii.

În timpul unor săpături arheologice în Peninsula Yucatan, savantul Maurice Cotterey descoperea la rându-i "mesajele" zeului-rege Pakal, care ar fi lăsat omenirii profeţia, tălmăcită de Jose Arguelles, cum că la finalul Marelui Ciclu Maya al Creaţiei şi Distrugerii, în decembrie 2012, va avea loc o catastrofă, a cincea de pe Pământ, de necomparat cu potopul lui Noe.

Unii dintre cei care de-a lungul vremii și-au îndreptat atenția asupra incredibilei civilizații spun că dacă este să luăm în considerare dezastrele din ultimul timp, ne dăm seama că Pakal nu poate fi departe de adevăr: cutremure, tsunami, poluare, războaie, foamete, epidemii… ”Timpul se grăbeşte spre Sfârşitul care va permite unui nou ciclu să reînceapă. Sunt însă lucruri care depăşesc puterea noastră de înţelegere”, spun cei care încearcă să deslușească ițele mayașe, iar întrebarea  ”Va veni sfârşitul lumii în 2012?” este tot mai reluată în ultima vreme. Pentru mayaşi, Apocalipsa însemna însă Revelaţie…

12 spirale în loc de 2 Pentru mayaşi, care erau foarte avansaţi în astronomie, se pare că Timpul şi Spaţiul nu reprezentau o enigmă. Conform specialiştilor în domeniu, Calendarul Mayaş, cel mai precis de pe Terra, punctează că cea de-a 5-a Lume se sfârşeşte în 1987, iar cea de-a 6-a Lume începe in 2012.

Ne puteți urmări și pe Google News

Edgar Cayce (1877 - 1945), supranumit “ultimul profet al umanităţii” şi “Nostradamus modern” afirma că Pământul va renaşte, şi că anul 2012 va fi începutul noii vieţi pentru întreaga planetă care, în acest fel, ar primi un nou influx de energie din centrul galaxiei. În viziunea celor care au încercat să înţeleagă sensurile descifrând, mayaşii ar spune despre 2012 următoarele: vom depăşi tehnologia, aşa cum o cunoaştem noi astăzi, vom depăşi cunoştinţele actuale despre Timp şi Spaţiu, AND-ul uman va fi reprogramat şi îmbunătăţit şi va avea 12 spirale, în loc de 2. În acest sens se mai specifică faptul că percepţia asupra Timpului şi Spaţiului, ciclul veghe-somn, reglarea imunitară vor fi afectate de Marea Schimbare.

Atitudine optimistă

Cei care au dedicat studii întregi acestei teorii, menţionează printre posibile efecte: migrene, dureri de cap, oboseală, crampe musculare, senzaţia trecerii unui curent electric prin creier şi coloana vertebrală, vise intense, sensibilitatea crescută a corpului uman, ca rezultat al vibraţiilor noi, mult mai înalte, creşterea abilităţilor intuitive şi de vindecare, apariţia de noi născuţi cu  capacităţi telepatice deosebite.

Susan Milbrath, curator la Muzeul de Istorie Naturală din Florida, a declarat în numele comunităţii arheologice că nu a fost descoperit, până în prezent, vreun document care să ateste că maya credea că lumea se va sfârşi în 2012, ci doar că în acel moment se va încheia un mare ciclu calendaristic, care fără îndoială va avea şi urmări la nivel planetar, dar nu neapărat apocaliptice. "Pentru vechii maya, data reprezintă o mare sărbătoare de încheiere a unui întreg ciclu", spune Susan Milbrath. “Mesajul profeţiilor este că trebuie să ne păstrăm o atitudine optimistă în ceea ce priveşte viitorul. Sfârşitul timpului nu înseamnă şi sfârşitul lumii. De noi depinde ca viaţa să continue într-un mod fericit”.