Becali nu mai are emoții cu Guimaraes: „Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Mergem în primăvara europeană”

Becali nu mai are emoții cu Guimaraes: „Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Mergem în primăvara europeană”

FCSB și Guimaraes au terminat, aseară, la Giurgiu, prima manșă a play-off-ului Europa League printr-o remiză albă. Chiar dacă echipa sa nu a înscris, Gigi Becali e ferm convins că vicecampioana României va accede în primăvara europeană.

Gigi Becali a mai spus că gruparea lusitană e net inferioară FCSB-ului.

„Noi trebuia să batem 2 sau 3 la 0, dar nu-mi fac nicio problemă, e o echipă mai slabă decât Mlada Boleslav. Cred că vom bate cu 2-0 în deplasare. E o echipă înceată, lentă, nu are valori, nu are tehnică, nu e o echipă care să ne poată învinge, la toate capitolele suntem mai buni.

Cred că va fi mai ușor pentru noi decât a fost cu Mlada. De la ăia mai puteam primi gol, dar cei de la Guimaraes nu pot să ne dea gol. Bălgrădean nici n-a avut de apărarea. Poate sunt subiectiv, poate sunt prost, dar acești portughezi n-au cum să ne dea gol. Putem să jucăm și 3 zile, tot n-avem cum să primim gol. O să vedem cine are dreptate. Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Sunt prea slabi!

Nu pot fi diplomat, pur și simplu spun ceea ce cred. Avem 99% șanse să ne calificăm, ei au doar 1%. Am curajul să spun că vom fi în primăvara Europa League, mai ales că vom fi capi de serie”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Ne puteți urmări și pe Google News