Blaga: I-am recomandat lui Iohannis să ia lângă el persoane curate, neimplicate politic

Blaga: I-am recomandat lui Iohannis să ia lângă el persoane curate, neimplicate politic

Vasile Blaga, co-preşedintele PNL, a declarat că-l cunoaşte pe Dan Mihalache, cel care ar putea ocupă funcţia de cancelar al Administraţiei Prezidenţiale a viitorului şef de stat, Klaus Iohannis şi că i-a recomandat preşedintelui ales să ia lângă el persoane curate, neimplicate politic.

Potrivit Gândul Live, Blaga a afirmat că Mihalache este cel care a conceput tezele de la Snagov, cu scopul de a distruge PD, în timpul guvernării Adrian Năstase: "Dan Mihalache a fost celebru prin tezele de la Snagov, prin care voia să desfiinţeze PD-ul. Nu îi propun nimic lui Klaus Iohannis şi nu i-am propus nimic, nicio persoană, dar i-am recomandat să ia persoane curate, neimplicate politic şi sunt sigur că aşa va face”.

În privinţa costurilor campaniei electorale, Blaga a precizat că a fost cea mai ieftină din ultimii ani: „A fost cea mai ieftină campanie din politică românească din 1997 şi până încoace. Cheltuielile cred că au depăşit un milion de euro, nu ştiu care e cifra, pentru că intră şi cheltuielile organizaţiilor locale. Intră şi banii de la ambele partide, dar în trei luni trebuie să precizăm sumele cheltuite. Ne-am concentrat şi pe anumite judeţe, cum ar fi Prahova, Suceava, Constanţa, e şi o lege, cine câştigă aceste judeţe, câştigă prezidenţialele”.

Ne puteți urmări și pe Google News