De "Porți Deschise", la Palatul Elisabeta, Regele Mihai salută românii veniţi să îi ureze "La mulţi ani!"

De "Porți Deschise", la Palatul Elisabeta, Regele Mihai salută românii veniţi să îi ureze "La mulţi ani!"

Regele Mihai I a salutat, de la balconul Palatului Elisabeta, oamenii veniţi să îi spună "La mulţi ani!". Majestatea Sa a împlinit, pe 25 octombrie, 93 de ani. Regele Mihai I i-a invitat pe toți românii din țară și din Republica Moldova la evenimentul "Porți Deschise" de la Palat.

Regele Mihai I îşi serbează ziua de naştere şi onomastica la Palatul Elisabeta. Anul trecut Regele Mihai şi-a serbat public ziua de naştere şi onomastica pe opt noiembrie. O dată simbolică. În 1945, în acea zi, au fost manifestaţiile pro Rege din Piaţa Palatului. Atunci sute de oameni au fost arestaţi de comunişti şi închişi.

Anul acesta, însă, Majestatea Sa nu a putut fi în ţară la acea dată. Aşa că organizează astăzi Ziua Porţilor deschise la Palatul Elisabeta pentru ca Regele Mihai I să-şi poată saluta invitaţii.

„Regele se simte foarte bine În România pentru că este ţara Majestăţii Sale şi se simte foarte bine în mojlocul românilor, pe care îi iubeşte foarte mult”, spune Sandra Gătejeanu Gheorghe, director de protocol al Casei Regale

Ne puteți urmări și pe Google News