LIGA I. Dinamo - CS „U” Craiova, 1-1. Oltenii au rămas neînvinși sub comanda cuplului Săndoi - Cârțu

LIGA I. Dinamo - CS „U” Craiova, 1-1. Oltenii au rămas neînvinși sub comanda cuplului Săndoi - Cârțu

Dinamo și CS „U” Craiova au remizat, dumincă seară, scor 1-1, într-o confruntare disputată în Ștefan cel Mare. După acest rezultat, oaspeții au ajuns la patru meciuri fără înfrângere.

Dinamo nu a putut să învingă, duminică, pe teren propriu, echipa CS „U” Craiova, cu care a remizat, scor 1-1, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii. Oltenii au deschis scorul după autogolul lui Steliano Filip (25), iar dinamoviștii au egalat prin Bilinski, cel care a transformat o lovitură de pedeapsă, în minutul 52. De când se află la conducerea Craiovei, Sorin Cârțu și Emil Săndoi au bifat trei victorii și un rezultat de egalitate, plus o victorie în Cupa României.

„Un rezultat echitabil. Am facut o primă repriză bună. Meciul s-a jucat la ocazia lui Bawab. La 2-0 era mai greu să fim egalaţi. Repriza a doua a fost slabă, cea mai slabă de când sunt la echipă. Am făcut multe greşeli, ne-am precipitat şi nu am avut echilibru la mijlocul terenului din cauza lipsei lui Brandan. Noi ne dorim puncte, suntem în deficit mare şi acest rezultat ajută la psihicul jucătorilor”, a spus Sorin Cârțu, directorul tehnic al oltenilor, la Look TV.

Ne puteți urmări și pe Google News