Românul din Dublin care a returnat suma de 3.000 de euro găsită într-un container. Reacţia propietarei este incredibilă

Românul din Dublin care a returnat suma de 3.000 de euro găsită într-un container. Reacţia propietarei este incredibilă

Un român pe nume Radu Hajdu, care lucrează la un centru de reciclare a gunoiului din Dublin, a găsit aproximativ 3.000 de euro într-un container şi i-a predat imediat şefului sau, banii ajungând astfel rapid la proprietarul de drept, informează Ştirile ProTv.

Banii aparţineau unei femei al cărei tata decedase recent. Ea închiriase containerul pentru a face curat în casa tatalui ei din Dublin, dar nu şi-a dat seama că a aruncat ascunzatoarea cu bani a acestuia, relatează herald.ie.

Femeia, care a cerut sa i se păstreze anonimatul, a declarat: "Când m-au contactat oamenii de la Panda (centrul de reciclare) nu imi venea să cred că au gasit banii şi au avut onestitatea de a ma suna". "Sunt foarte impresionată de companie, s-a comportat corect. O sa le spun tuturor despre onestitatea lor", a adaugat ea.

"Suntem încantaţi ca am putut ajuta la returnarea banilor către detinatorul de drept", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei. El l-a laudat pe Radu, pe care calificat drept "un tip muncitor şi cinstit".

Ne puteți urmări și pe Google News

În vârstă de 30 de ani, Radu tocmai se întorsese la muncă în Dublin după o săptămână de concediu petrecută în România.