Investiţie de 2 milioane de euro într-un sediu dedicat fermierilor

Investiţie de 2 milioane de euro într-un sediu dedicat fermierilor

IPSO Agricultură a inaugurat miercuri, 3 septembrie noul sediu aflat în apropierea localității Sânandrei, județul Timiș.

Ridicându-se la valoarea de 2 milioane euro, acesta reprezintă una dintre cele mai moderne investiții din domeniul agriculturii. Noul sediu face parte dintr-o rețea de 8 centre regionale principale și 7 puncte de lucru IPSO și oferă soluții complete pentru agricultură: distribuție de mașini și utilaje, piese de schimb și service. 

”Dorim ca IPSO Agricultură să devină cel mai de încredere partener din piața de profil a zonei de vest din România. Echipa formată din 25 de specialiști foarte bine pregătiți, soluțiile potrivite oricărui fermier, precum și menținerea standardelor înalte de calitate sunt doar câteva dintre atu-urile noastre.”, declară Radu Câmpan, director IPSO Agricultură.

Cu o suprafață de 15.000 mp, noul sediu include o magazie de piese de schimb și un atelier de service cu o capacitate generoasă, care permite reparația simultană a până la 8 utilaje. Unul dintre serviciile speciale ale IPSO Agricultură din Timiș este comanda de piese de schimb în regim de urgență. Astfel, producătorii agricoli pot face comanda până în ora 15:00 a fiecărei zile, urmând ca piesele să fie livrate în 24 de ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

Programul de lucru este între orele 8:00-20:00 de luni până vineri și 8:00-14:00 sâmbăta. Compania este parte a grupului francez Monnoyeur și este prezentă în România din anul 1991, fiind importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, numărul 1 mondial în domeniu.