Detalii sfâşietoare despre boxerul ucis de un clan de etnie romă din Slatină: "

Detalii sfâşietoare despre boxerul ucis de un clan de etnie romă din Slatină: "

Cristian Mihăiţă Găbenuşe, în vârstă de 24 de ani, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de Florin Gulie, de 25 de ani, din Slatina. Încercările medicilor de a-l ţine în viaţă au fost în zadar. Tânărul a murit sub privirile îngrozite ale soţiei. În urmă a rămas o bebeluş de trei luni, o văduvă şi o familie plină de durere.

Tânărul ucis era de profesie boxer şi este nepotul lui Constantin Gălbenuşe, cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt, care activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina, informează naţionalişti.ro.

Tragedia s-a petrecut în incinta barului “Vintage Pub” din municipiu, în jurul orelor 03.00.

Citeste mai mult: adev.ro/n8ldmw

Potrivit tatălui victimei, tânărul sportiv era cunoscut ca o persoană calmă. Potrivit martorilor de la faţa locului, Cristian, care se afla la o aniversare, se afla în bar alături de câţiva prieteni şi soţia sa. Nimeni nu a prevestit ce urma să se întâmple. În jurul orei 03:00 dimineaţa, mai mulţi tineri de etnie romă au intrat în local şi au început să facă scandal în încăpere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, aceştia s-au luat şi de Cristian Mihăiţă Găbenuşe, însă acesta a încercat să calmeze spiritele şi i-a rugat pe agresori să îl lase în pace. În zadar, căci bărbaţii s-au enervat mai tare şi fără să stea prea mult la discuţii l-au înjunghiat în spate, inimă şi stomac.

Scandalagii au fugit, excepţie făcând criminalul, Florin Gulie, rănit şi el în urma altercaţiei. La faţa locului a venit o ambulanţă cu medici, care au încercat să-i salveze viaţa tânărului boxer, însă nu au reuşit. După 45 de minute de resuscitare, tânărul şi-a dat ultima suflare în faţa soţiei lui.

“Este vorba despre un conflict spontan produs în cadrul unui local din Slatina în noaptea de vineri spre sâmbătă, unde un tânăr de 25 de ani, din localitate, a înjunghiat mortal un alt tânăr de 24 de ani, tot din localitate, acesta din urmă decedând până la sosirea cadrelor medicale. Agresorul a fost internat la Spitalul nr. 1 din Craiova şi va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, a precizat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt.

Tatăl lui Cristian a fost chemat de urgenţă la faţa locului, însă singurul lucru pe care l-a ptut face a fost să asiste neputincios la dec esul fiului său. "Am fost anunţat la telefon veniţi repede că l-au omorât nişte ţigani pe Cristi. Când am ajuns, el era deja mort, avea tăieturi la inimă, pe faţă, pe spate... Au lăsat copilul cu soacra lui Cristi şi s-a dus cu soţia la terasă să bea un suc. Ăştia l-au căutat şi au găsit motivul. A fost premeditat totul, ăştia s-au înarmat, au căutat să declanşeze un conflict şi mi-au omorât copilul. L-au omorât sub ochii soţiei lui", a povestit Vasile Gălbenuşe, care pare împietrit de durere şi nu vrea decât ca fiului său să i se facă dreptate.

Bărbatul spune că fiul său era o persoană calmă şi nu intra în conflicte niciodată. Cristian Mihaiţă Gălbenuşe devenise tată în urmă cu trei luni. "El nu merita chestia asta. Nu era un tip pus pe scandal, dar ei au prins momentul şi au venit cu cuţitul să mi-l omoare. L-au lovit în imină direct, copilul a murit pe loc. Dacă nu aveau cuţite şi nu ar fi fost foarte mulţi, Cristi al meu... El era boxer de performanţă, ştia să se apere. Era un băiat cald, calm, el mereu aplana scandalurile, era foarte prietenos, nu era arogant, nu intra în clinciuri. Nu ştiu de ce au vrut ei să facă asta. Cred că e la modă",  a mai spus tatăl boxerului.

"S-a răcit copilul în braţele mele. L-au resuscitat vreo 45 de minute, iar eu tot timpul ăsta am stat cu mâinile pe el. Au distrus o viaţă a unui copil de 25 de ani, iar în urma lui rămânem toţi îndureraţi. Vă daţi seama... copilaşul şi nevasta lui... Ea nu mai ştie de ea", a spus tatăl sportivului potrivit Romania tv.