Eros şi-a dus tânăra parteneră de viaţă la altar: Căsătoriţi ÎN SECRET | VIDEO

Eros şi-a dus tânăra parteneră de viaţă la altar: Căsătoriţi ÎN SECRET | VIDEO

”Ne simţim bine aşa cum suntem acum. Marica este de-a dreptul minunată, iar relaţia pe care am construit-o împreună este extraordinară”...

Este un cântăreţ şi compozitor sensibil şi, cum viaţa sa sentimentală nu prea i-a adus multă fericire, ani la rândul, Eros Ramazzotti a intrat într-un con de umbră din care a ieşit după ce a întâlnit-o pe Marica Pellegrinelli.

Pe care curg

A doua nuntă a lui Eros Ramazzotti este un subiect la ordinea zilei pentru presa mondenă italiană. Încă de anul trecut se spunea că interpretul italian o va duce pe tânăra lui parteneră de viaţă la altar. Ei bine, acum aşteptarea a luat sfârşit şi Marica Pellegrinelli a îmbrăcat o rochie de mireasă („marca” Valentino) de vis, pe care ”curg” note muzicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit presei italiene, povestea lor de dragoste pare să sfideze timpul, Marica având jumătate din vârsta partenerului ei de viaţă, care în luna octombrie va împlini 49 de ani. ”Ne simţim bine aşa cum suntem acum. Marica este de-a dreptul minunată, iar relaţia pe care am construit-o împreună este extraordinară”, declara recent Eros Ramazzotti. ”Ca toate femeile, Marica a vrut să se mărite. Aşa că acest lucru s-a întâmplat”.  Nunta tocmai s-a desfăşurat, într-un cadru intim şi „în secret”.

În plan profesional, cântăreţul lucrează la un nou album, care a va fi lansat cel mai târziu la sfârşitul acestui an. Eros Ramazzotti insistă ca noul album să includă neapărat două duete. Primul cu Il Volo, trupa fenomen lansată de emisiunea-concurs Ti lascio una canzone şi al doilea cu nimeni alta decât Jennifer Lopez!