CAMPIONATUL MONDIAL. Columbia-Coasta de Fildeș, derby-ul grupei

CAMPIONATUL MONDIAL. Columbia-Coasta de Fildeș, derby-ul grupei

Columbia și Coasta de Fildeș sunt liderii Grupei C. Ambele echipe au câștigat jocurile cu Grecia (3-0) și Japonia (2-1).

Liderii grupei se vor duela, astăzi, de la ora 19.00, în direct la TVR 1, la Brasilia, urmând ca învingătoarea să se gândească deja la calificarea în „optimile” Mondialului brazilian.

„Los Millionarios” și „Elefanții” nu s-au întâlnit până acum, dar au în palmares câte un titlu continental. Columbia a cucerit Copa America în 2001, iar ivorienii au câștigat Cupa Africi, pe Națiuni în 1992. „Vom scrie istorie. Cred că avem jucători mult mai talentați decât generația de la Mondialul din 1994”, a declarat Jackson Martinez, atacantul columbian al formației FC Porto.

Cupa Mondială FIFA 2014 Brazilia, pe evz.ro. Cititorii evz.ro vor avea posibilitatea să urmărească tot ce ține de competiția FIFA World Cup Brazil, într-o categorie specială a site-ului nostru aflata în secțiunea SPORT.

Ne puteți urmări și pe Google News

AICI puteți să aflați PROGRAMUL MECIURILOR de la Cupa Mondială 2014, SCORURI Campionatul Mondial 2014, STIRI de la Cupa Mondială din Brazilia și REZULTATE meciuri Cupa Mondială 2014.