Un BMW a spulberat o ambulanţă într-o intersecţie din Vâlcea

Un BMW a spulberat o ambulanţă într-o intersecţie din Vâlcea

Patru persoane au ajuns la spital, după ce o ambulanţa în care se aflau a fost spulberată într-o intersecţie din Râmnicu Vâlcea.

Accidentul a avut loc pe Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea. Soferul autoturismului un BMW X5 a intrat în intersecţie pe culoare verde a semaforului pentru a vira stânga. N-a ţinut cont că ambulanţa avea semnalele acustice şi sonoro pronite şi i-a tăiat cale. Din impact salvarea s-a rotit de cateva ori, a lovit un Audi A 6 care circula regulamentar apoi s-a răsturnat.

“În  ambulanţă  se aflau patru persoane -  un copil de 10 ani, mama acestuia, asistentul şi ambulanţierul - toţi au fost transportaţi la spital cu răni uşoare. Minorul transportat a fost victima unui accident rutier produs în localitatea Mihăeşti”, a spus comisarul şef Cătălin Oprescu, Poliţia Rutieră Rm Vâlcea. Alte patru ambulanţe au venit la faţa locului pentru a prelua victimele.

Şoferul în vârstă de 35 de ani a scăpat nevătămat dar ajuns şi el la  spital pentru a I se recolta probe de singe..

Ne puteți urmări și pe Google News

De la inceputul anului si până în prezent au avut loc patru accident grave de circulatie in care maşinile salvării au fost distruse în totalitate.