GÎNDUL DE ALEGERI: Stați la locurile voastre, tovarăși! Deocamdată, se bulucesc la vot județele baronilor locali

GÎNDUL DE ALEGERI: Stați la locurile voastre, tovarăși! Deocamdată, se bulucesc la vot județele baronilor locali

Potrivit Comunicatului BEC de la 11, 30, la ora 10 prezența la vot era mai mare decît în 2009, la parlamentare și chiar la prezidențiale.

O prezență mare la vot avantajează formațiunile din Opoziție, mai ales pe cele lipsite de mașinăria primarilor clientelari.

Din acest adevăr, unii comentatori  s-au grăbit să tragă concluzia unei surprize anti-PSD la vot. Stați la locurile voastre, tovarăși! vorba Tovarășei din 21 decembrie 1989.

Prezența mare în Teleorman și Olt, județe definitiv feudalizate, unul chiar de starostele baronilor locali, Liviu Dragnea, ne lasă să înțelegem că prezența mai mare decît în 2009 își are cauza în  mașinăria de vot PSD-istă, întemeiată pe  rețele de tip mafiot. Nu-i exclus ca, vrînd să se afirme în ochii lui Victor Ponta, cei doi baroni locali, maeștri ai fraudării alegerilor,  au sculat din somn turmele dependente de primari,  pentru a le mîna la vot.

Ne puteți urmări și pe Google News

Abia spre seară, cînd vor binevoi să iasă din casă și boierii din partea Dreaptă, vom putea vorbi de o surpriză. Evident, dacă aceasta va fi, deoarece, nu-i exclus ca, odată terminat  hei-rup- ul PSD-ist, ritmul prezenței să scadă.