Totul e real: Săruturi de la BURBERRY. Cum este POSIBIL / VIDEO

Totul e real: Săruturi de la BURBERRY. Cum este POSIBIL / VIDEO

Celebrul brand Burberry a lansat nu demult campania “Burberry Kisses”, casa de modă realizând un parteneriat inovativ cu Google.

Astfel, utlizatorii pot “captura” şi transmite, prin noua tehnologie, săruturi reale. Cei care utilizează Google Chrome şi cei care deţin telefoane mobile inteligente pot intra pe platforma Kisses.Burberry.com pentru a accesa o tehnologie revoluţionară, numita “kiss recognition”.

Traseul sărutului

Utilizatorul poate folosi web-cam-ul calculatorului sau ecranul telefonului mobil care recunoaşte şi înregistrează “amprenta” buzelor, apoi va alege dintre cele cinci nuanţe de ruj Burberry. La final va scrie un mesaj personalizat celui caruia vrea sa ii trimita un sărut, pe care îl va putea urmări până la destinaţie prin intermediul unei animaţii 3D. Animaţia utilizează Google Earth şi Google Street View pentru a transmite traseul sărutului pe harta lumii. Aceasta va arăta în timp real din ce oraşe ale lumii şi către ce destinaţii se transmit săruturile. “Campania Burberry Kisses a pornit de la ideea de a oferi tehnologiei moderne un suflet si o inima!”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer al casei de modă Burberry.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe src="//www.youtube.com/embed/LRiZMVEIhas" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>