Gîndul de la ora 13.30. Pentru a fura cu acte-n regulă, baronii PSD vor cere ANM Cod roșu în toată țara. Și ANM, intrat în PSD azi-dimineață, se va executa!

Gîndul de la ora 13.30. Pentru a fura cu acte-n regulă, baronii PSD vor cere ANM Cod roșu în toată țara. Și ANM, intrat în PSD azi-dimineață, se va executa!

Unde va fi Cod roșu, vom institui stare de alertă!- a anunțat Victor Ponta după vizita de lucru la ANM, prilejuită de înscrierea Buletinului Meteorologic în PSD. Stare de alertă înseamnă posibilitatea ca baronii locali să fure cu temei legal.

Se pot atribui contracte cu încredințare directă firmelor pușculițe de partid, toate procedurile legale se reduc la una-dreptul baronului local PSD de a face ce vrea cu banii statului- , Guvernul deschide baierele pungi pentru baronii locali, care baroni iau o parte și pe cealaltă o pun la păstrare, pentru alegerile din acest an. La scurt timp de la anunțul făcut de Victor Ponta, Ion Sandu, directorul ANM, și-a făcut datoria de proaspăt membru al Famigliei Ponta: A proclamat Codul roșu pentru șase județe! Așadar, de binefacerile stării de alertă se vor bucura șase baroni locali, adăugați celor binecuvîntați prin Codul Roșu anterior. Decizia Institutului Meteorologic a stîrnit nemulțumirea baronilor PSD din celelalte județe, inclusiv din cele unde e vreme frumoasă. Toți vor Cod roșu și –n județele lor. Sunt sigur că Ion Sandu, în ajutorul căruia a sărit Victor Ponta prin vizita de imagine la ANM, va da curs cererilor și va proclama Cod roșu în întreaga țară. Pentru ca toți baronii PSD să fure cu temei legal, nu doar cîțiva.