Vicepreşedintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea: Cel mai bine ar fi ca USL să se rupă în martie

Vicepreşedintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea: Cel mai bine ar fi ca USL să se rupă în martie

Invitată într-o emisiune la Antena 3, vicepreşedintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea a declarat că dacă ar fi ca USL să se rupă, luna martie ar fi cea mai indicată în condiţiile în care în luna aprilie va începe campania pentru europarlamentare.

”Cel mai bine ar fi în luna martie. În aprilie începe campania pentru europarlamentare și avem nevoie de o situație clară. Să știu pe picior joc, ca să zic așa”, a spus Firea.

Vicepreşedintele PSD a mai spus că în şedinţele de partid au mai fost colegi care au propus ruperea USL. "Eu personal am spus "votez Crin Antonescu", pentru că îl respect, îl apreciez, îl stimez, l-am avut invitat la zeci de emisiuni, ştiu că este un om inteligent, este un om respectabil, un candidat redutabil. Dar acum - de exemplu vorbesc despre organizaţia mea de la Ilfov, PSD Ilfov, ca preşedinte - colegii mei nu au aceleaşi sentimente", a adăugat Gabriela Vrânceanu Firea, precizând însă că nu ştie dacă alţi colegi ar face acelaşi lucru.

Vicepreşedintele PSD a mai spus că liberalii au încălcat protocolul USL.

”Liberalii, din prima zi au încălcat protocolul USL. Nu știu ce e atât de greu să respecte un protocol, dar pun în pericol întregul proiect USL pentru aceste orgolii locale. USL-ul fost pus în pericol de niște orgolii punctuale, provinciale, dacă vreți”, a mai declarat Firea, la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News