Cuplul TERORII. Doi islamiști au vrut să arunce Londra în AER. Planul DIABOLIC al acestora a fost DEZVĂLUIT

Cuplul TERORII. Doi islamiști au vrut să arunce Londra în AER. Planul DIABOLIC al acestora a fost DEZVĂLUIT

Doi soți britanici au fost găsiți vinovați că planificau un atentat terorist sinucigaş la Londra, după ce au testat mai multe bombe letale în curtea lor.

Mohammed Rehman, un tânăr islamist de 25 de ani, plănuia să arunce în aer fie contrul comercial Westfield din Londra, fie la rețeaua de metrou pentru a coincide cu comemorarea a zece ani de la atentatul terorist din Londra, în urma căruia peste 50 de persoane au murit, scrie Daily Mail.

"Centrul comercial Westfield sau metroul londonez? Orice sfat va fi apreciat", scrisese Mohammed Rehman pe Twitter cu pseudonimul "Atentatorul tăcut" şi folosind o fotografie de profil a lui Mohammed Emwazi, supranumit "John Jihadistul", fost călău al reţelei teroriste Stat Islamic mort într-un raid aerian în Siria.

Planul a fost pus la cale de soția sa, Sana Ahmed Khan, în vârstă de 24 de ani, care a folosit bani împrumutați pentru a cumpăra îngrășăminte pe care le folosea la confecționarea bombelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citește și: Planul TERORII a fost dezvăluit. Ce au găsit AUTORITĂŢILE în telefonul lui Abdelhamid Abaaoud, CREIERUL atacurilor de la PARIS. Unde voia ISIS să comită URMĂTORUL MĂCEL

Celor doi islamiști neagă acuzaţiile. Sentința va fi comunicată la o dată ulterioare, informează Mediafax.