Mărturiile unei PROSTITUATE: Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai AGLOMERATE şi ciudate perioade

Mărturiile unei PROSTITUATE: Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai AGLOMERATE şi ciudate perioade

Crăciunul şi Anul Nou aduc mulţi clienţi, dar perioada sărbătorilor poate adduce de asemenea şi mai multe raiduri decât de obicei. E o diferenţă mare între clienţii care vin pentru prima dată şi cei care îmi sunt fideli tot anul. Este mărturia unei prostituate care vorbeşte despre profitul pe care îl face de sărbători.

"Sunt lucrătoare sexuală şi operez într-un apartament din Londra. Lucrez de cinci ani, iar de câţiva ani lucrez pe cont propriu cu o gardă de corp. Muncesc în fiecare an în ajunul Crăciunului. Decorez apartamentul aşa cum o face toată lumea, cu luminiţe, beteală, brad şi cadouri. E ca un apartament normal. Ajunul Crăciunului este cea mai solicitantă zi pentru mine, cei mai mulţi clienţi vin beţi după ce pleacă de la petreceri, dar pe majoritatea îi refuz.

Pe de altă parte, sunt clienţii pe care déjà îi ştiu, oameni deosebiţi şi generoşi, care vin şi în perioada Crăciunului. Îmi aduc chiar şi cadouri, povesteşte femeia, a căreia identitate a fost ascunsă.

Primesc multe cadouri de la clienţi, dar şi de la oameni cu care lucrez. Vecinii mei îmi trimit şi ei felicitări în preajma sărbătorilor, ştiind cu ce mă ocup. Ar putea să sune ciudat, dar avem o relaţie bună. Mă lasă să îmi fac treaba, iar în restul anului mă salută politicos când mă văd", spune femeia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totuşi, aceasta spune că pe 25 decembrie nu lucrează.

"Închid în ziua de Crăciun pentru că toată lumea vrea să fie liberă, indifferent de ce job au. Sunt norocoasă pentru că nu toţi îşi permit să facă facă  asta. Lucrez în ajun şi de Revelion, când chiar e aglomerat. Însă nu lucrez la miezul nopţii la trecerea dintre ani. Şi nu primesc pe nimeni foarte târziu în general, pentru că nu merită.

În rest, câteva săptămâni din ianuarie e gol, pentru că oamenii rămân faliţi după sărbători. E greu pentru mine pentru că fac foarte puţini bani", continuă aceasta, potrivit TheIndependent.

Femeia mai povesteşte că îi este foarte frică în această perioadă de raidurile poliţiei, care sunt mai intense decât în restul anului.

Multe femei care au asemenea  slujbe au copii şi  îşi rezervă ziua de Crăciun ca să le facă cadouri şi să petreacă timp cu ei.