Cristina Neagu îl pune la pământ pe Gheorghe Tadici: „Ne-a jignit! El vorbea cu noi cu «bă, fetelor»” REACȚIA fostului selecționer: „Îi urez Crăciun fericit”

Cristina Neagu îl pune la pământ pe Gheorghe Tadici: „Ne-a jignit! El vorbea cu noi cu «bă, fetelor»” REACȚIA fostului selecționer: „Îi urez Crăciun fericit”

Cristina Neagu, MVP-ul naționalei României la Campionatul Mondial de handbal, l-a atacat pe Gheroghe Tadici, după ce fostul selecționer s-a legat de „tricloră” pe perioada turneului final din Danemarca.

„Nu este normal să aștepți prima înfrângere și să vii la TV să dai în oameni, mai ales când esti din lumea handbalului, iar unii au lucrat până nu demult cu noi. Mă refer la declarația fostului selecționer (n.r. Gheorghe Tadici).

Să nu creadă lumea că ne-am mobilizat după criticile lui. Am făcut-o pentru noi, pentru că doream să facem performanță. Starea în care ne aflam toate după acele înfrângeri aș descrie-o folosind un singur cuvânt: jignire.

Pe domnul Tadici l-aș întreba ce comentarii poate avea un om despre educația altcuiva, când el vorbea cu o națională feminină cu «bă, fetelor?». A văzut toată lumea”, a spus Neagu potrivit Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News

VEZI AICI declarația lui Gheorghe Tadici la adresa Cristinei Neagu

Tadici i-a raspuns jucătoarei și a declarat că îi urează un Crăciun fericit Cristinei Neagu şi a precizat că nu s-a referit la ea. „Îi doresc Cristinei Neagu să fie sănătoasă şi să aibă Crăciun fericit. La fel, le doresc şi celorlalte fete din naţională, le felicit pentru medalie. Respect părerea fiecăruia, iar dacă Neagu a spus toate acele lucruri, e părerea ei. Mie nu-mi pare rău, sunt târşit, trecut prin din astea, îi respect părerea, dar pot spune că nu m-am referit la ea cu ce am spus. Nici nu-mi pare rău, nici nu mă afectează. Nu ştiu care fete din naţională s-au simţit mai jignite, dar poate cele care s-au simţit cel mai jignite, de fapt, la ele mă refeream”, a declarat Tadici, pentru sursa citată.