Senzualitate, seducție, atracție și alte ingrediente apar în romanele propuse de Grupul editorial Trei: „Secrete întunecate”, „În spatele măștii” și „Femeia și paiața”, un sezațional roman erotic.
„Secrete întunecate”, de Marina Anderson, prezintă povestea unei tinere plictisite ... de viață. La douăzeci şi trei de ani, Harriet Radcliffe e plictisită de viaţa ei. Slujba stabilă i se pare foarte monotonă, aşadar e momentul să-şi condimenteze puţin existenţa. Dar surpriza care o aşteaptă îi întrece până şi cele mai nebuneşti visuri. Răspunzând unei oferte de angajare ca asistentă a unei actriţe celebre, Harriet se trezeşte atrasă într-o lume intensă şi secretă a obsesiilor sexuale. În timp ce joacă un rol inocent într-o dramă foarte personală, descoperă despre propriile dorinţe mai multe decât ar fi crezut vreodată că e posibil... Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatură erotică. Printre romanele sale se numără “A Celebration of Hearts”, „Forbidden Desires”, „House of Decadence”.La Editura Trei, de aceeaşi autoare, a apărut romanul „Şcoala supunerii”.
Atracție irezistibilă
„În spatele măștii”, de Emma Sayle. Este o poveste adevărată despre senzualitate, seducţie şi atracţie. Emma este proprietara unui club exclusivist, celebru pentru petrecerile sale, mai sălbatice decât în „Cincizeci de umbre ale lui Grey” – petreceri decadente şi hedoniste, ţinute în locaţii secrete. O lume a dorinţelor şi a lipsei de inhibiţii – toate pentru a le oferi plăcere femeilor. Un loc în care, în spatele măştilor elegante, membrii clubului dau viaţă, celor mai îndrăzneţe fantezii… Emma încearcă să se ţină departe de acest vârtej de pasiune şi erotism nestăvilit. Oare va reuşi?
Cel mai mare scriitor francez de literatură erotică
”Femeia și paiața” de Pierre Louÿs sau “învăţăturile de bună purtare pentru fetişcane întru folosul pensioanelor. „Învăţături de bună purtare pentru fetişcane întru folosul pensioanelor” a fost primul manuscris erotic al lui Pierre Louÿs care a văzut lumina tiparului şi rămâne de asemenea cea mai scandaloasă scriere a sa, în care umorul are întâietate în faţa lascivităţii. Prin intermediul unor sfaturi revoltător de vulgare şi oferite cu ostentaţie „întru folosul pensioanelor”, pe un ton hilar şi parodic, fals dojenitor, Louÿs răstoarnă cu totul moravurile de sfârşit de secol XIX. „Învăţături de bună purtare pentru fetişcane întru folosul pensioanelor” a continuat să fie tot mai scandaloasă şi mai subversivă sic! încă de la prima sa apariţie, în 1926. Unul dintre cele mai mari romane despre iubirea obsesivă, “Femeia şi paiaţa” a fost publicat iniţial în Franţa, în 1898 şi este considerat capodopera lui Pierre Louÿs. A inspirat cinci versiuni cinematografice, printre care cea a lui von Sternberg din 1935 şi cea a lui Bunuel din 1977. Pierre Louÿs a dobândit celebritatea odată cu „Aphrodite: mœurs antiques” şi „Les chansons de Bilitis”, dar adevărata moştenire pe care a lăsat-o avea să fie descoperită abia după moartea sa: aproape 400 de kilograme de manuscrise erotice au fost găsite în locuinţa sa, care au fost împărţite imediat între colecţionari şi, astfel, multe s-au pierdut. De atunci, a devenit un fapt incontestabil că Pierre Louÿs este cel mai mare scriitor francez de literatură erotică.