Matroană ”model”: Roxy exploata minore pentru DROGURI și se culca cu proprietarii apartamentelor în care le aducea clienți fetelor

Matroană ”model”: Roxy exploata minore pentru DROGURI și se culca cu proprietarii apartamentelor în care le aducea clienți fetelor

Un bordel clandestin în care erau exploatate cinci copile, de 13, 14 și 15 ani, alături de o alta de 18 ani, a fost închis, joi dimineață, la Timișoara. Fetele, racolate din Onești, din familii dezorganizate, erau obligate să întrețină relații sexuale cu mai mulți clienți pe zi, în beneficiul unei matroane de 27 de ani, Roxy, care folosea banii astfel obținuți ca să ducă o viață ”ca-n filme”. Proxeneta este dependentă de droguri și a pus la punct afacerea care-i asigura un trai fără griji, inclusiv disponibilitatea de a cheltui, zilnic, 1.000 de lei pe pastile de Ecstasy și pe cocaină.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timişoara au reușit anihilarea rețelei. În timpul audierilor matroana a relatat detalii halucinante. ”Fetele întrețineau relații sexuale în trei garsoniere închiriate de la doi pensionari, iar aceștia, pe lângă tariful de 50, respectiv 80 de lei pe zi, au avut pretenția și la servicii sexuale, de două ori pe lună. Cum minorele nu au fost de acord cu acest aspect, patraoana s-a ”sacrificat” pentru bunul mers al afacerii, întreținând ea raporturi sexuale cu cei doi bărbați trecuți de a doua tinerețe”, au relatat sursele noastre din rândul anchetatorilor.

Din cercetări a reieşit că rețeaua funcționa de la începutul anului. Lunar, fetele produceau pentru matroana lor între 7000 și 9000 de euro. Matraoana a susținut în fața anchetatprilor și că nu le exploata pe fete, ci le ”ajuta”.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – din cadrul IGPR.

Ne puteți urmări și pe Google News