Traian Băsescu: “Sunt convins că Oprea a exagerat, e stilul lui. Probabil că s-a dus şi la NUNŢI şi BOTEZURI cu coloană oficială”

Traian Băsescu: “Sunt convins că Oprea a exagerat, e stilul lui. Probabil că s-a dus şi la NUNŢI şi BOTEZURI cu coloană oficială”

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a vorbit despre cazul în care este implicat vicepremierul Gabriel Oprea. Traian Băsescu e de părere că Gabriel Oprea a exagerat folosind coloana oficială.

Sunt convins că Oprea a exagerat, e stilul lui. Şi la restaurant şi la nunţi, probabil că s-a dus cu coloană oficială. Nu există ministru de Interne cu coloană oficială, în lege. Folosesc două maşini: maşina SPP şi protecţia. Dacă ies din oraş, folosesc antemergător. Oprea trebuia să demisioneze din două motive: s-a utilizat motocicleta în condiţii improprii. Oprea nu era singur pe coloana aia. Nu de la Oprea a primit dispoziţii. Cel care a dat dispoziţii este primul care trebuie făcut răspunzător. A doua oară, vicepremierul trebuia să aibă în vedere că în condiţii meteo nefavorabile a acceptat să încalce legea şi un motociclist a murit. Onoarea îl obliga să demisioneze. Aduceţi-vă aminte de bâlbele poliţiei. L-aş destitui acum pe cel care a dat primul comunicat”, a spus Traian Băsescu.

 

Ne puteți urmări și pe Google News