Preoți la preselecțiile de la MasterChef

Preoți la preselecțiile de la MasterChef

Mii de oameni au venit dornici să îi cucerească pe exigenții Patrizia Paglieri, Adrian Hădean și Florin Scripca, juriul MasterChef și să delecteze papilele gustative ale echipei de la ProTV.

 Nu au lipsit preparatele dulci care au impresionat prin ingrediente precum petale de trandafiri, sirop de arțar, pere confiate sau rubarbă. „Main course- urile” au strălucit: piure de morcovi cu pere dulci, piept de rață pe pat de legume orientale sau ruladă de vită. „În noul sezon vreau să văd în primul rând oameni frumoși și talentați pentru care idea de a găti nu reprezintă ceva excentric. Vreau să văd că e pur și simplu pasiune! Mi-ar plăcea să fiu provocată de concurenți, chiar să gătesc cu ei. Dacă totul e bine, sunt gata să dansez cu câștigătorul!”, spune Chef Patrizia Paglieri. De la ingineri mecanici, la preoți, constructori, funcționari publici sau studenți, de la tineri pasionați de gătit, la persoane trecute de prima tinerețe, românii au venit în număr impresionant. „Singurul lucru pe care mi-ar plăcea să-l remarc la concurenții MasterChef de anul acesta este faptul că au fost atenți la sezonul precedent și că se prezintă în fața juriului pregătiți corespunzător”, spune Chef Adrian Hădean.

La final

Până acum, preselecțiile au avut loc în mai mult orașe din România: București, Cluj-Napoca sau Iași. Ultima caravană MasterChef va ajunge în această sâmbătă în Timișoara, la hotel Continental, începând cu ora 9.00.

Ne puteți urmări și pe Google News