„U” Cluj, DATĂ AFARĂ de pe „Cluj Arena”

„U” Cluj, DATĂ AFARĂ de pe „Cluj Arena”

Universitatea Cluj se confruntă cu mari probleme financiare şi nu va mai putea folosi disputa în următorul sezon meciuri pe „Cluj Arena”.

Potrivit stirideport.ro, „şepcile roşii” au fost date afară de pe grandioasa arenă clujeană, din cauza unei datorii de 45.000 de euro, iar societatea care administrează stadionul a decis să nu mai prelungească înţelegerea făcută în 2011. 

Conducerea lui  „U” Cluj nu precizat încă pe ce stadion vor evolua în sezonul viitor, în Liga I sau în eşalonul secund. Însă, gruparea clujeană putea achita această datorie după meciul cu Steaua, atunci când cei de la  „U” au încasat din vanzarea de bilete suma de 60.000 de euro.

„Nu am înţeles pe cei de la Cluj Arena. Puteam semna acel contract sau o anexă şi o depuneam la dosarul de licenţiere şi dacă pînă la finalul sezonului, dacă nu plăteam datoriile puteau să rezilieze contractul. Aşa am încasat o amendă de 50.000 de lei, pe care o puteam da la Cluj Arena.

Ne puteți urmări și pe Google News

După meciul cu Steaua am avut de efectuat foarte multe plăţi. Din banii încasaţi, am dat o parte mică la jucători, la angajaţi şi am avut alte cheltuieli”, a declarat Vlad Munteanu, preşedintele celor de la „U” Cluj.

În schimb, „Cluj Arena” ar putea să gazduiască alte trei echipe din sezonul viitor. CS  „U” Craiova, ASA Tg. Mureş şi Pandurii sunt formaţiile care vor să evolueze pe acest stadion dacă se vor califica în cupele europene.  „Când am mers la Comisia de Licenţiere lumea se mira că noi nu avem contract cu stadionul, dar alte trei echipe din Liga 1, CS U Craiova, ASA Tg. Mureş şi Pandurii, aveau înţelegeri semnate cu Cluj Arena că vor juca pe acesta stadion dacă vor participa în cupele europene”, a mai spus Vlad Munteanu.