Sărbători în lacrimi pentru părinții Dorei Târziu. Ei și-au îngropat fiica, criminalul fetei se plimbă cu BMW-ul deși e în arest la domiciliu

Sărbători în lacrimi pentru părinții Dorei Târziu. Ei și-au îngropat fiica, criminalul fetei se plimbă cu BMW-ul deși e în arest la domiciliu

Familia adolescentei din Cenad omorâtă de cocalarul cu BMW petrece sărbătorile de Paște în lacrimi și doliu, în timp ce criminalul Sofian Precup sfidează justiția, și Poliția, și iese la plimbare la volanul bolidului, departe de casă. Teoretic, el este, până pe 2 mai, în arest la domiciliu. Practic, se plimbă nestingherit, la volanul BMW-ului, la zeci de kilometri depărtare de casă.

Părinții Dorei Târziu nu și-au imaginat niciodată că vor trăi drama vieții lor, de Paște.  Primul fruct al iubirii lor, Dora, la numai 16 ani și-a pus aripi de înger și a plecat de lângă ei. Viața i-a fost curmată brusc, de un șmecher cu BMW, un monstru care a apăsat pedala de accelerație și a izbit-o în plin pe fata care se întorcea acasă de a o întânire cu prietenii. A lăsat-o la pământ, într-o baltă de sânge, și a mers mai departe. Apoi a scris pe Facebook că e o ființă ”care nu poate fi ținută-n lesă”.

Familie în doliu, pe viață

”Simplul fapt că acest criminal se plimbă liber pe străzi când el ar trebui să fie în arest, ma revoltă”, sunt cuvintele mamei Dorei. O mamă care, după ce medici i-au spus că fiica ei este, din punct de vedere medical, moartă, a avut puterea să se gândească la alții, și să accepte ca  rinichii, ficatul și pancreasul copilei ei să fie extrase și donate unor persoane aflate în suferință.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timp ce soții Târziu nu își găsesc linișea, și de zile întregi nu li s-au  uscat lacrimile pe obraji,  cocalarul criminal cu BMW huzurește, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Lăsat în arest la domiciliu de un judecător din Sânnicolau Mare, care consideră că junele care  a omorât o fată și apoi a plecat mai departe nu reprezintă un pericol public, acesta s-a logodit și s-a delectat cu manele. Apoi și—a închis contul de Facebook, ca să nu îl mai spioneze lumea, și ”incognito”, a continuat să își vadă de viață.

Mărturie cutremurătoare: criminalul cu BMW se plimbă liber, cu mașina

În timp ce Dora Târziu se zbătea între viață și moarte, în spital, Sofian Precup a ieșit la plimbare cu BMW-ul. Fără ca Poliția să constate că acesta încălca regila,enbtul arestului la domiciliu. Iată decarația unui  om care s-a intersectat cu criminalul, aflat la volanul aceluiași BMW cu care a ucis-o pe Dora. ”Luni 06-04-2015 așa zisul arest la domiciliu se pare că se respectă foarte bine, dacă Sofian Precup a putut fi văzut plimbându-se cu acelasi BMW cu care a omorât-o pe Dora. Se plimba prin comuna Saravale fără nicio problemă. Mașina avea oglinda din stânga ruptă, parbrizul spart și spoilerul desfăcut/rupt! Dar poliția nu l-a observat deși a parasit arestul la domiciliu deplasându-se aproximativ 30 km de locuinta sa”.