SFAT. „Cei care vin în țară trebuie măcar să citească pe internet cine este Hagi și ce a făcut”

SFAT. „Cei care vin în țară trebuie măcar să citească pe internet cine este Hagi și ce a făcut”

Mihai Pintilii, căpitanul echipei Steaua, a comentat incidentul în care a fost implicat Gică Hagi și a spus că străinii care ajung în Liga I ar trebui să știe ce a realizat „Regele” în fotbal.

Mihai Pintilii, căpitanul echipei Steaua, a vorbit despre scandalul de la partida FC Viitorul - CS „U” Craiova, în timpul căruia Gică Hagi a fost îmbrâncit de Rambe, jucătorul oltenilor. Mijlocașul a afirmat că fotbaliștii străini care ajung în campionatul intern ar trebui să se intereseze cine a fost și ce a realizat Hagi în fotbal.

„Cei care vin în țară trebuie măcar să citească pe internet cine este Hagi și ce a făcut, el nu ar trebui îmbrâncit și înjurat", a spus Pintilii la Dolce Sport. El a explicat și de ce nu s-a bucurat la golul marcat contra Pandurilor Târgu Jiu. „Am avut o reținere din a mă bucura pentru că Pandurii e echipa mea de suflet, am jucat acolo, am casă acolo. Trebuie să legăm două, trei victorii și apoi putem spune că am depășit perioada mai puțin bună. Nu putem vorbi după un meci. La Villarreal nu mai avem nimc de pierdut, trebuie să marcăm două goluri, mergem să atacăm.”