Cum inspiră actualul preşedinte SUA: Pro-rusul Dodon se crede un Trump al Moldovei

Cum inspiră actualul preşedinte SUA: Pro-rusul Dodon se crede un Trump al Moldovei

În Republica Moldova continuă campania electorală pentru turul II la funcţia supremă în stat. Iată că tot ceea ce s-a întâmplat în America inspiră candidatul pro-rus Igor Dodon care, mai pe ocolite, lasă să se înţeleagă că el este Trump al Molodovei. Iar dacă America este "în roşu" (declaraţie făcută în acestă dimineaţă), consideră ca are toate şansele să devină preşedintele Republicii Moldova.

La Chişinău, socialistul pro-rus Igor Dodon jubilează după victoria lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale din SUA. "America se îmbracă în roşu! Victoria lui Trump este victoria cetăţenilor americani asupra dezmăţului liberal”, a comentat candidatul stângii pro-ruse din Moldova la alegerile prezidenţiale din 13 noiembrie (turul II).

Igor Dodon a încercat să exploateze victoria lui Donald Trump la alegerile din SUA în favoarea sa, arătând că mesajele electorale ale lui Trump sunt similare cu ale lui: "Americanii au ales un preşedinte conservator, puternic, adept al valorilor creştine, care pledează pentru relaţii de prietenie cu Rusia”, a spus Dodon citat de jurnal.md.

Mai mult, Igor Dodon se declară convins că ceea ce s-a întâmplat în SUA, se va repeta duminică în Moldova.

Ne puteți urmări și pe Google News