Robu insistă: la Timișoara se va face o FÂNTÂNĂ ARTEZIANĂ MUZICALĂ de 2 milioane de euro

Robu insistă: la Timișoara se va face o FÂNTÂNĂ ARTEZIANĂ MUZICALĂ de 2 milioane de euro

Controversata fântână arteziană și muzicală de 2 milioane de euro pe care și-o dorește de câțiva ani primarul Nicolae Robu, va fi făcută. Anul viitor, ”minunăția” urmează să fie inagurată.

Potrivit primarului Nicolae Robu, se lucrează acum la documentația necesară pentru amenajarea fântânii. Dacă inițial a droit să o facă pe Bega, în centrul orașului, sub forma unui joc de lumini  colorate și muzică, acum edilul i-a găsit alt loc: în Parcul Botanic.

”O să vedeți ce spectacole deosebite vor fi oferite acolo și veți vedea cum se va duce faima Timișoarei, că în fiecare zi, la o anumită oră, se pot urmări astfel de spectacole. (…) Sistemul de spectacole, de jocuri de apă, lumină, muzică și așa mai departe pe care inițial intenționam să-l realizăm pe Bega, am aprobat tema de proiectare pentru Parcul Botanic și se va realiza rapid studiul de fezabilitate și proiectul tehnic cu detalii de execuție și vom scoate la licitație execuția de îndată ce vom putea, astfel încât în 2017 să putem avea și acest sistem, unul extrem de spectaculos, care va atrage turiști în Timișoara, dar dincolo de asta, care ne va bucura în primul și în primul rând pe noi, pe timișoreni”, a explicat, marți, primarul Timișoarei.

Fântâna va avea un bazin de 60 x 30 de metri.

Ne puteți urmări și pe Google News